2777
2789
عنوان

فرق همزاد با موکل چیه 😐ترسوها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 39 پست
چجوری آزار میرسونه همزاداگه همزاد خوب باشه میتونه کمک کنه؟ چجوری موکل دار شد

موکل اصلا یه جن جداست با همزاد 

دیگه مال بعضیا کرم دارن اذیت میکنن یا میبینی طرف کاری می‌کنه که این همزاد ازش تنفر پیدا می‌کنه واسه همین اذیتیش می‌کنه 

مثلا آب گرم ریخته بسم اللهی نکرده بچه شو سوزونده و...

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن اونایی که فا قهوه میگیرن موکل دارن.

اینا ک دروغه اینجور میگن برا جذب مشتری اما تا جایی ک میدونم قابل ب ارث رسیدن هست کسایی ک اجدادشان جن تسخیر کرذن یا باهاشون وصلت یا رابطه داشتن ب اختیار گرفتن و بعد فوت رسیده به نسل های بعدی 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

آخه میگن در ازای همون خدمتی که میکنن چیزی هم میخوان ، آره؟

آره میگن بخشی از عمرت رو بر میذاره 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

آخه میگن در ازای همون خدمتی که میکنن چیزی هم میخوان ، آره؟

اگه جن کافر باشه بله 

ولی جن مسلمان باشه نه که این جن مسلمان هر کسی نمیتونه داشته باشه مگر اینکه طرف همیشه در حال عبادت باشه و ترک گناه کرده باشه

اینا ک دروغه اینجور میگن برا جذب مشتری اما تا جایی ک میدونم قابل ب ارث رسیدن هست کسایی ک اجدادشان جن ...

از خودشون نشنیدم از یه نفر عادی شنیدم.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
موکل اصلا یه جن جداست با همزاد دیگه مال بعضیا کرم دارن اذیت میکنن یا میبینی طرف کاری می‌کنه که این ه ...

حب در این حالت ک طرف همزادشو اذیت کرده باشه همزاد چجوری تلافی میکنه

از خودشون نشنیدم از یه نفر عادی شنیدم.

همشون ندارم 99 درصدشون الکی هستن شاید 1 درصد موکل دارن ک اونم تقسیم میشه به 2گروه اما کلا دعا نویس ها میگن آره موکل دارین ولی الکی میگن خیلی کمشون دارن

حب در این حالت ک طرف همزادشو اذیت کرده باشه همزاد چجوری تلافی میکنه

خیلی راحته افکار خودکوشی بهش میده اذیتش می‌کنه تو خواب تو بیداری قفل و گره میندازه تو زندگیش تو زندگی عاطفی کاری مالی و...

کلا بدبختیه 

موکل اصلا یه جن جداست با همزاد دیگه مال بعضیا کرم دارن اذیت میکنن یا میبینی طرف کاری می‌کنه که این ه ...

میگن ذات آدم ذات همزادشو تعیین میکنه 

خیلی راحته افکار خودکوشی بهش میده اذیتش می‌کنه تو خواب تو بیداری قفل و گره میندازه تو زندگیش تو زندگ ...

یه همچین آدمی میشناسم کلا یجوریه بشدت آدم جندشی هست ینی انرژی بشدت منفوری داره جوری ک زیر یه محیط حالم بد میشه باهاش و کلا خیلی آزار میرسونه ذاتش شیطانی هست همیشه هم آب‌جوش میریزه شب روز هرجی بهش گفتم فایده نداره و کلا بشدت حال بهم زنه ینی هرکی میبینتش بدش میاد ازش شوهرش بد میاد ازش کلا همه ازش دوری میکنن بجز تعدادی ک منفعتشون ازش گیرشون میاد این ینی تلافی همزادش هست

اون قرینه با همزاد فرق داره

قرینه کیه؟ بیشتر بگو خیلی علاقه دارم اطلاعاتم بره بالا ازشون