2777
2789
عنوان

فرق همزاد با موکل چیه 😐ترسوها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 39 پست
قرینه کیه؟ بیشتر بگو خیلی علاقه دارم اطلاعاتم بره بالا ازشون

قرین 

از گناهای خودمون درست میشه 

الان کسی که آدم بدیه قرین خیلی بد و زشتی هم داره همینا وقتی میمیرن قرین شونو میبینن وحشت میکنن 

همه چی فقط موکل و جن و طلسم و همزاد نیست بحث خیلی عمیق تر از ایناست 

خیلی موجودهای بیشتری داریم 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

قرین از گناهای خودمون درست میشه الان کسی که آدم بدیه قرین خیلی بد و زشتی هم داره همینا وقتی میمیرن ق ...

آره دقیقا منم اینو باور دارم چون همشون ماورایی و پنهان هستن اسمشون جن هست همین جن هزار آن مدل داره 

یه چیزی من خیلی حس خشم و تنفر دارم گاهی بدجور علتش اینه نشخوار ذهنی دارم علت نشخوار هم بدی هایی ک بی دلیل بهم شده اینطور بگم من حاضر نیستم تو دست کسی خار بره اما هرچی اطرافم هستن 99درصد چشم دیدنم ندارن هرچی میحبت کردم بدتر شد علتش چیه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا منم اینو باور دارم چون همشون ماورایی و پنهان هستن اسمشون جن هست همین جن هزار آن مدل داره ی ...

ببین همیشه علتش جن نیست خیلی وقتا تقصیر خودمونه یا نه خیلی وقتا اصلا امتحان خداست 

من خودم الان خیلی تنهام خیلی تو شرایط و موقعیت سختی ام قبلنا فکر میکردم طلسم دارم هزار تا پاکسازی هم انجام دادم بعدا فهمیدم نه مشکل من اینا نیست قضیه فقط اینکه این امتحان من تو این زندگیه و من قراره به خاطر تک تک این سختیا از گناهام کم بشه و طبق واکنشم به این سختیا تو اون دنیا یا حتی تو این دنیا به من پاداش داده بشه...

ولی این نکته هم مهمه و خوبه یادت باشه اینکه بعضی صداها که مال درون خودته ولی بعضی صداهای دیگه مال شیطان و جنبه پس زیاد توجه نکنی خوبه

ببین همیشه علتش جن نیست خیلی وقتا تقصیر خودمونه یا نه خیلی وقتا اصلا امتحان خداست من خودم الان خیلی ...

موافقم🌹❤️

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

موافقم🌹❤️

بحث اون یه نفر هم که کردید اگه خودش آدم بدیه احتمالا خودش با کارهاش قرین‌ شو نحس کرده 

و اینکه جن داره یا نه خدا می‌دونه ولی ما با کارهای خودمون هم جن های هم سطح خودمونو جذب می‌کنیم دقیق همون جور که واسه آدما هم آدمای هم سطح خودمونو جذب می‌کنیم...اگه طبق دستوراتی که قرآن به ما داده عمل کنیم مشکلات ماورایی مون خیلی کم میشه مگر اینکه خدا اذن شو داشته باشه...قرآن خوندن و نماز خوندنم خیلی تاثیر دارن تو متعادل کردن چاکراها

بحث اون یه نفر هم که کردید اگه خودش آدم بدیه احتمالا خودش با کارهاش قرین‌ شو نحس کرده و اینکه جن دار ...

موافقم و اینکه با کارهامون جن هم فرکانسمون جذب میکنیم خیلی موافقم و جالبه چون دقیقا دو نفر هستن خیلی بد ذاتن خیلی اذیت میکنن و خم بزون میزنن هر دو هم در اذیت اجنه بودن یه چیزایی با این خرفت اومد تو خاطرم ک دیدم چقدر دسته

هرچی میدونی ازشون بگو برام جالبه

موافقم و اینکه با کارهامون جن هم فرکانسمون جذب میکنیم خیلی موافقم و جالبه چون دقیقا دو نفر هستن خیلی ...

من یه زمانی جن داشتم خودمم تحقیق کردم خیلی خوب میشناسمشون...ولی پارسال توبه کردمو دیگه با هیچ جنی حرف نزدم مگر اینکه یه جن مومن بیاد اون بحثش فرق می‌کنه...در کل در حدی بدونید خوبه ولی زیاد کنجکاوی نکنید آخر عاقبت ش خوب نیست

من یه زمانی جن داشتم خودمم تحقیق کردم خیلی خوب میشناسمشون...ولی پارسال توبه کردمو دیگه با هیچ جنی حر ...

کنجکاویم درحدی ک اطلاعات داشته باشم کارای بد نکنم کارایی ک باعث ورودش ن بشه یا اذیتشون انجام ندم در این حد نه بیشتر 

من یه زمانی جن داشتم خودمم تحقیق کردم خیلی خوب میشناسمشون...ولی پارسال توبه کردمو دیگه با هیچ جنی حر ...

میگن سوال کردن ازشون خوب نیست و اینکه منظورت از جن داشتن موکل هست؟ از بچگی باهات بود

میگن سوال کردن ازشون خوب نیست و اینکه منظورت از جن داشتن موکل هست؟ از بچگی باهات بود

هم موکل داشتم و هم جن هایی که اذیت میکردن...

کلا جز دردسر چیز دیگه ای نبودن...بعدش هم هر جنی تو یه چیز قدرت داره 

سوال کردن هم اول اینکه احتمال خطا خیلی بالاست تا دو تا سوال درست میگن چند تا اشتباه میگن به قصد اذیت کردن چون اذیت کردن آدما خوشحال شون می‌کنه 

یا بعضی وقتا اصلا جواب شو بلد نیستن چون موجوداتی که مقام شون پایینه حق ورود به آسمون رو ندارن که بیان خیلی چیزا رو بفهمن

و بله بده کم کمش انرژیتو ازت میگیرن دیگه این حداقلشه