مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 عنوان فرق همزاد با موکل چیه 😐ترسوها نیان 741 بازدید | 39 پست فرقش چیه مگه هممون موکل نداریممگه هممون همزاد نداریم همزاد چیه پس اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 1403/12/20 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_julia عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2036 موکل بهت خدمت میکنه همزاد همه مون داریم مال بعضیا آزار نمیرسونه مال بعضیا آزار میرسونه اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8260 والا من موکل چندتایی دارم ولی فکر کنم خاله قورباغه همزادم باشه چون شباهت هایی باهاش دارم
عزیزجون عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 4151 حالا از کجا بدونیم موکل داریم یا نه؟ خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 والا من موکل چندتایی دارم ولی فکر کنم خاله قورباغه همزادم باشه چون شباهت هایی باهاش دارم متوجه حرفات نشدم اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 حالا از کجا بدونیم موکل داریم یا نه؟ سوال منم هست اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
mr_monalisa عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 286 والا من موکل چندتایی دارم ولی فکر کنم خاله قورباغه همزادم باشه چون شباهت هایی باهاش دارم از کجا میفهمی موکل داری؟
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 موکل بهت خدمت میکنه همزاد همه مون داریم مال بعضیا آزار نمیرسونه مال بعضیا آزار میرسونه چجوری آزار میرسونه همزاداگه همزاد خوب باشه میتونه کمک کنه؟ چجوری موکل دار شد اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4281 چرته بابا «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 از کجا میفهمی موکل داری؟ میوه خاله غورباقه داره شوخی میکنه اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8260 از کجا میفهمی موکل داری؟ خودشون اومدن دفتر و باهاشون قرارداد بستم و موکلم شدن
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 چرته بابا نیس اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
عزیزجون عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 4151 سوال منم هست میگن اونایی که فا قهوه میگیرن موکل دارن. خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
مامانه_اورامان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 دفتر چی؟ منظور از دفتر چیه؟ بابا داره سرکار میذاره وکیل موکل میگه اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭