2777
2789
عنوان

لیزر و بی حسی

160 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر 

خانوما تجربیاتتونو درمورد لیزر میشه بگین،با چه دستگاهی انجام دادین،چه نواحی بوده،و رنگ پوستتون با رنگ موها رو هم بگین و اینکه براتون موثر بوده یا نه؟چند جلسه رفتین؟

یکی دیگه هم اینکه برای موهای صورت لیزر رفتین؟و ناحیه تناسلی خب چون پوستش تیره تر هست برای لیزر دردش بیشتره از بی حسی استفاده کردین یا چی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من گفتن پماد زایلاپی بگیر ولی تاثیر خاصی ازش ندیدم حقیقتا

اونجام ک نمیشه زد کرم رو بدنت باشه

باید قبلش بزنی

ک اصلا فک کنم اثرش میپره

مگر همونجا لیدوکائین بزنی 

من دستگاهم رولیه

جنسیس

سر جلسه ۷ برگشت شدید داشت

گفته بود البته منتظر یه برگشت باش

زیر بغل و بیکینیم برگشته بود

پام ن ولی با اینکه نازک بود رفت تقریبا 

فقط یسری دونه ریز ریشه مونده ک اصلا در نیومده هنوز

تا جلسه ۶ اینا درد نداشتم

از جلسه ۶ داشتم بیکینی رو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مگ تیره باشه دردش بیشتره؟

کلا هر قسمتی که پوست تیره تر هست و موها هم اگر ضخیم تر باشن چون اون انرژی لیزر رو بیشتر جذب میکنن برا همین دردش بیشتره البته استانه درد متفاوته

به من گفتن پماد زایلاپی بگیر ولی تاثیر خاصی ازش ندیدم حقیقتااونجام ک نمیشه زد کرم رو بدنت باشهباید ق ...

ببخشید میپرسم همه بدن رو رفته بودین؟برای بقیه نواحی جواب داد؟بیکینی هم بعد جلسه ۷ میره یا بازم هست یعنی منظورم اینه تاثیر داشت برای بیکینی یا نه؟

یسوال دیگه هم باز شرمنده خواستین جواب بدین،اینکه میگن روی باسن خب چون نازک تره نسبت به بقیه جاها وقتی میری لیزر ممکنه حالت موبرگشتی بشه برای شما اگر انجام دادین اینجور بوده یا نه؟

ببخشید میپرسم همه بدن رو رفته بودین؟برای بقیه نواحی جواب داد؟بیکینی هم بعد جلسه ۷ میره یا بازم هست ی ...

من همه نواحی رو نه نرفتم

فقط ساق پا و بیکینی و زیر بغله

بقیه جاها خود اپراتور گفت جواب نمیده

بیکینی سخت داره جواب میگیره برا من

ولی شنیدم هر کی به اصطلاح پشمالو تر باشه😀

بهتر جواب میگیره

من همه نواحی رو نه نرفتمفقط ساق پا و بیکینی و زیر بغلهبقیه جاها خود اپراتور گفت جواب نمیدهبیکینی سخت ...

منم یک عدد پشمالو هستم  مشکل اینه من حتی شکم و کمر هم میتونم برم لیزر دیگه گفتم سال بعد فول بادی برم ولی سوال بود برم بیکینی رو چیکار کنم من چند بارم بی حسی زدم ولی بی حس نشد حالا نمیدونم (زایلاپی بود میزدم میزاشتم بمونه تا نیم ساعت این حدودا و اینکه روشم با پلاستیک میپوشوندم ولی فایده نداشت دریغ از یه ذره بی حسی )

من قبلا دستمو با لیزر شاتی آپوچی رفتم که شاتی بود با ۴ جلسه موهام دیگه در نمیومد تا چن هفته ولی دیگه هی پشت گوش انداختم نرفتم خب موها برگشتن ولی خیلی دیر تر در میان اما ضخیمن 

الان فقط ساق پارو با لیزر رولی میرم بدکی نبوده ولی نسبت به دست که با شاتی رفتم این خیلی دیر تر جوابه 

منم یک عدد پشمالو هستم مشکل اینه من حتی شکم و کمر هم میتونم برم لیزر دیگه گفتم سال بعد فول بادی برم ...

بنظر منم رولی دیرتر از شاتی جواب میده 

رولی فقط خوبیش اینه دردش کمتره به نسبت شاتی

بنظرم واقعا چاره ایی جز تحمل نیست...

جلسه ۷ هم من خیلییی درد داشتم

هر کاریم کنی بنظرم درد داره

علتش ریشه ضخیم مو هستش

یادمه وقتی درد داشتم

اپراتور دستگاه رو زد چند بار روی ران پام

ولی هیچییییی حس نکردم

گفت میبینی چیزی حس نمیکنی

چون ریشه ضخیم وجود نداره اینجا همش کرکه

ولی بیکین ریشه ضخیم زیر پوسته

من از دستگاه اشنایدرپلاس راضی بودم خیلی خوب جواب گرفتم موهای نازکم هم از بین رفت و پوستم روشن تر شد بدون درد بود نیاز به بی حسی نداشت

اگر اصفهان هستید کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم بهتون

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶