2777
2789
عنوان

مامانای که بچه اولشون بخاطرسندروم دوان سقط کردند بیاییدباهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 54 پست

فاکتور اول سن مادره وبعدش هم تو فامیلتون مشابهش باشه یا نه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احتمالش خیلیییییییییی کمه که بارداری بعدیت هم این اتفاق بیفته پس نگران نباش

با اجازه استارتر . شما چطور عکس پروفایلتون رو عوض کردین؟

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
اره پسرعمومامانمه

اینو بگم خدا تو شکر کن جایی هستی که میتونن تشخیص بدن این چیزارو 

همیشه اینجوری نمیشه دفعه بعد انشاالله یه نی نی سالم و ناز خدا نصیبت میکنه

میخوام اوضاع زندگیم بهتر بشه دعا کنید😢🌷
جفتش تو سونو غربالگری مشخص می شه؟؟

داون تو غربالگری مشخص میشه لب شکری تو سونو آنومالی

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
توروخداهرکی که مشکل منوداشته بیادکمکم کنه

نزدیک ترین دوستم هم تو 4 ماهگی بچش رو سقط کرد دختر بود

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
داون تو غربالگری مشخص میشه لب شکری تو سونو آنومالی

پس جفتش مشخص میشه ؟؟من خیلی استرس دارم چون این چند وقته خیلی حالم بد بود حتی قرص اهنمم نخوردم

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
پس جفتش مشخص میشه ؟؟من خیلی استرس دارم چون این چند وقته خیلی حالم بد بود حتی قرص اهنمم نخوردم

قرص آهن رو که بعد سه ماه میدن معمولاً. سه ماهه اول فولیک اسید مهمه برای جلوگیری از شکاف کام هم همون لازمه. اگه بدنت به مقدار کافی داشته نگران نباش. قبل اقدام هم میخوردی؟

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
قرص آهن رو که بعد سه ماه میدن معمولاً. سه ماهه اول فولیک اسید مهمه برای جلوگیری از شکاف کام هم همون ...

نه ولی از هفته هفتم ک فهمیدم خوردم این یه هفته نخوردم یعنی ممکنه ب خاطر نخوردنم نشکلی پیش بیاد خدا لعنتم کنه

قرص آهن رو که بعد سه ماه میدن معمولاً. سه ماهه اول فولیک اسید مهمه برای جلوگیری از شکاف کام هم همون ...

ولی ت  چکاب کامل فقط کمبود ویتامین دی بود