مسائل زندگی شخصی خواهر حنی گاها به پدر مادر هم ربط نداره که بخواد شوهرخواهر در جریان باشه.بهش بگید فلانی ب خواهرم خیانت کرده 99 درصد شون بعدا همینو اتوو دارن هی میزنن تو سرتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونی که اصراره زیاد داره که ریز و درشته کارهای طرفه مقابلش و خانوادهی طرف رو بدونه به نظرم مشکل داره... وگرنه آدمه نرمال انقد پیگیر نیست .. منم توو زندگیم دلیلی نمیبینم سیر تا پیازه همه چیو تعریف کنم ... میدونی کلا آدمه عاقل باید اینو بدونه که زن و شوهر یا هر رابطهی دونفرهای که شکل میگیره.. درسته خلوتهای زیادی باهم دارن ولی هرکدوم جداگونه فضای خصوصی و خانوادههای خودشون رو دارن... و نباید توی فضای خصوصیه همدیگه سرک بکشن... البته نکتهی مهمی که باید بهش دقت کنیم اینه که مخفی کاری.. کارهای غیراخلاقی... نمیدونم یه سری چیزا که میدونیم طرفه مقابلمون راضی نیست انجام بدیم... این چیزا رو نباید اسمشو بزاریم فضای خصوصی... یه طورایی همه میدونین منظورم چیه... و باید این قضیه رو مدنظرتون داشته باشید که خدایی نکرده بعدا دچاره مشکل نشید...
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
وا این چه حرفیه؟شما الان همسایتون خیانت ببینه میرید به همه میگین ؟در نظر نمیگیرین شاید اگر هیچی نگید این دونفر راهی برای برگشتن به هم داشته باشن؟با همه جا گفتن به نظرت باعث نمیشی اونا آبروشون بره؟شاید اصلا راضی نباشن کسی بدونه ... حالا این مثاله همسایه بود چه برسه به خواهر!!!!!!!یه درصد فک کن بری در مورده خواهرت به شوهرت بگی آبرو خواهره خودتو بردی که در واقع آبروش آبروی خودته... وقتی خونواده خودتو پیشه شوهرت پایین میاری بعدا چجوری میخوای انتظاره احترام دیدن داشته باشی تا جایی که دیدم مردم بدترین خانوادهها رو هم که داشته باشن جلو همه خوبیشونو میگن که یه طورایی بقیه بدونن این آدم کَس و کار داره... خوده پیامبر هم گفته در دروغگوییه بعضی آدما همین قدر بس که هرچی میدونن میگن... یکم فکر کنی متوجه میشی که هر حرفیو نباید گفت ...
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
وا این چه حرفیه؟شما الان همسایتون خیانت ببینه میرید به همه میگین ؟در نظر نمیگیرین شاید اگر هیچی نگید ...
بله حرفاتون درسته ، نه به هر کسی که نباید گفت من فقط زن و شوهر رو میگم به عنوان آدمای که نزدیکترین فرد بهم هستن، من خودم یه سری چیزا ترجیح دادم نگم اما عذاب وجدان گرفتم که پنهانکاری باشع
بله حرفاتون درسته ، نه به هر کسی که نباید گفت من فقط زن و شوهر رو میگم به عنوان آدمای که نزدیکترین ...
منم دقیقا منظورم زن و شوهر بود خیلی چیزا هست که نباید گفته بشن چون گفتنشون زندگیه زناشویی رو دچاره مشکل میکنه...ببین حتی اگر پیشه مشاور خانواده هم بری تایید میکنه که خیلی چیزها رو نباید گفت تا زندگیه بهتری رو کناره همسرت تجربه کنی...این عذاب وجدانی که ازش صحبت میکنی اشتباهه... دور از جونه شما به عنوانه مثال برای روشنتر شدنه حرفم میگم طرف شوهرش غیرتی بوده بعد از عقد بهش گفته من دوست پسر داشتم یا اصلا رابطه داشتم خب واقعا گفتنش درست نبوده چون گذشتهی هرکسی به خودش مربوطه و الان مهمه که اون خانم به رابطهش وفادار بمونه...قطعا اون خانم اگر میخواست بگه میتونست قبل از عقد بگه یا اینکه اگر نمیخواست خودش رو خرد کنه کلا نباید با این آدم ازدواج میکرد...اگر میدونی دلایله محکمی برای نگفتنه خیلی حرفها به همسرت داشتی روی اون دلایل حساب کن و هرگز حرفی از اون قضایا به زبون نیار چون ممکنه به راحتی تیشه به ریشهی زندگیه زناشوییِ خودت بزنی...