2777
2789

خیلی به خونوادش اهمیت میده مادرش چند ماه مریضه ۳تا داداشن با یه خواهر فقط شوهر بنده می‌بره میاره هزینه می‌کنه بقیه اونا خیلی نقششون کمرنگه،الانم فردا شیمی درمانی داره خواهرش قراره ببرتش این میگه منم میرم درحالی که می‌خواستیم بریم بیرون هر کسم می‌بره شوهر من بازم باهاشون هست خستم کرده بخدا من آدم بی ترکی نیستم ولی شورشو درآورده،یه راه حلی بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حلش اینه دهان مبارکتو ببندی..فک کن پسر خودت باشه زنش نذاره بیاد سراغت... من بیست ساله ازدواج کردم هر دوروز یه بار شوهرمو مجبور میکنم بریم پیش مادرش مریض بشه اولین نفر من اونجام برا خونه تکونیا نمیذارم کسی بره جز خودم... چون من هم پسر دارم 

چقدر بی درکی

خدا هیچ مامانیو مریض نکنه

همسرت الان خیلی حساسه و میخواد تمام تلاششو برا مامانش که مریضه بکنه😭😭😭

خدا به دلش صبر بده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

با احترام مادرش و وظیفه اش که در مریضی کنار مادرش باشه خدا بنده ای رو گرفتار دکتر و درمان نکنه. شما هم یکم تحمل کن تا جبرانش رو در زندگی ببینی

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

راه حلی نیست مادرشه دوست داره بره منم مثل شوهر مادرمو میبردم دکتر بیمارستان تو ۳۰ سالی که بچه اش بودم حتی یک بار یادم نیست بدون حضور من رفته باشه دکتر حالام که فوت شده تا سنگ قبرش و من زدم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا