2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون انقد رو اعصابن بخدا پیرم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 31 پست
فقط شما بودین؟

۵ تا دیگه  غیر من بودن ولی مسئولیت با من بود 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ما و زندگیش میزنه خدارو خوش نمیاد

عزیزم مادرشه ادم برای مادرش جونشم بده کمه مخصوصا اینکه مادرش تو موقعیت خیلی بدی هست یکم تحمل داشته باش دوستم زندگی خیلی کوتاه هست 

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

حق با شماست ولی جای خوبی درد و دل نکردی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
همش شوهر من می‌بره هزینه هم از ما

دخترم بهت حق میدم 

ولی نباید مادی به قضیه نگاه کنی 

خداوند انشاءالله در های رحمت را برایتان باز کند 

باز تاکید میکنم شما هم همرایشان کنید و از این کمک کردن صواب و لذت ببرید 

چقدر بی درکیخدا هیچ مامانیو مریض نکنههمسرت الان خیلی حساسه و میخواد تمام تلاششو برا مامانش که مریضه ...

عزیزم واسه شیمی درمانی خواهرش می‌بره خب کاری نمیخوام بکنن که فقط میخواد بره اونجا معتل بشه اتفاقا بی درک نیستم 

آدمی که مریض میشه 

روحیات و احساساتش با قبل فرق می‌کنه 

دل نازک میشه 

زودرنج میشه 

دوست داره از قبل بیشتر بهش اهمیت داده بشه 

مادر ایشون الان تو این وضعیت قرار دارن مطمئنم که دوست داره بچه هاش بیشتر از قبل هواشو داشته باشن

سرطان و شیمی درمانی مریضی بسیار سخت و دردناکیه 

اگه میتونی بیشتر همسرتون درکش کن 

جای دوری نمیره شک نکن خدا برات جبران می‌کنه 

لطف دارین ولی هیچکس نمی‌فهمه اینو هیچکس درکم نمیکنه

چون هیچ کس جای شما نیست 

شما هیچ وقت نمی‌توانید کل زندگیتان را بگید و ما هم نمی‌توانیم قضاوت کنیم 

فقط انچه کلی هست عرض کردم