2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه الان فکر کنم کمتر کسی سخت گیری میکنه، تو این سایت دیدم خیلی ها مثلا بدون عروسی یا با طلای خیلی سبک ازدواج میکنن 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اینکه توقع دارن جوان 25 ساله همه چیز داشته باشه از خودش در حالی اونا خودشونم تو اون سن خیلی هاشو نداشتن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دیگه الان فکر کنم کمتر کسی سخت گیری میکنه، تو این سایت دیدم خیلی ها مثلا بدون عروسی یا با طلای خیلی ...

والا ما خواستگاری چندبار رفتیم کوتاه نیومدن 

انسانم آرزوست 

امار ازدواج پایین دلیلش سخت گیری خانواده ها نیست سطح مالی پایین خانواده هاست و وضعیت اقتصادی

خب سطح پایینه ولی طرف میخواد دخترشو رو تخت طلا ببرن خوب نمیشه

انسانم آرزوست 

والا ما خواستگاری چندبار رفتیم کوتاه نیومدن

باید قبل از خواستگاری نظراتش رو درباره این‌چیزها جویا بشی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
کلا زندگی سخته زندگی بدون پول هم سخت تر یجورایی به هر دو طرف میشه حق داد هم خانواده دختر هم خانواده ...

نمیشه که ضمانت خانواده دختر بشه ضامن نارنجک تو زندگیشون ، خوده دختر خیلی مهمه که فهم و درک داشته باشه و پسر هم همینطور که بتونه اون احساس امنیت رو ایجاد کنه 

انسانم آرزوست 

خب بنظرم اون پسری ک میره خواستگاری ی دختری ک باباش پولدار بوده حق دارن توقعشون بالا باشه مگه اینکه دیگ اون دختر عاشق شده باشه و خونواده رو راضی کنه کنار بیان

ولی اون دختری ک وضعشون خیلی خوب نیست نمیتونه از خواستگارش توقع داشته باشه همه چی تموم باشه ! 

کلا این هم کفو بودن خصوصا از نظر مالی خیلی مهمه..