2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی خیلی خوشگله💔

607 بازدید | 33 پست

حسادت نمیکنم دوستان ولی خسته شدم از مقایسه ها. هر جا میریم همه چشما روی اونه. همه به حرفاش گوش میدن. همه بهش توجه میکنن. همه احترام میزارن بهش. همه وقتی نیست احوالشو میپرسن. و تمام اینا بخاطر ظاهر زیباشه. با اینکه گاهی بی ادبی میکنه، بیکاره ، بی احترامی میکنه گاهی، تحصیلات نداره، اشتباه توی گذشتش زیاد داشته و... اما اینا اصلا واسه دیگران مهم نیست چون اولین چیزی که آدم میبینه ظاهر طرفه.

حس های زیبایی که هیچوقت به من دست نداد. درسته من باهوشم ولی خب چرا اینقد ما متفاوتیم؟؟ کاش من پنجاه درصد از زیبایی اونو داشتم. موهاش ، پوستش چشماش ، بینیش ، لباش، اندامش و... همه چیش قشنگه اصلا ایراد نداره از لحاظ ظاهر. فقط نظر من نیستا همه میگن. من برعکسش پر ایراد. نمیگم زشتم ولی خب کلا چهرمون متفاوته. من یه چهره متوسط رو به پایین دارم.

اطرافیان خیلی مقایسمون میکنن از رنگ پوست گرفته تا قد و وزن و سر و زبون و ... مثلا میگن وااای شما خواهرید؟؟؟ چرا اینقد چهرتون باهم فرق داره پشت بندشم به خواهرم میگن تو چقد خوشگلی ماشاالله و فلانی و...

وقتی ازش فاصله دارم حالم بهتره. خیلی همدیگه رو دوست داریما ولی خب این چیزا هم آزارم میده. از طرفی باعث شده اعتماد به نفس خواهرم بره بالا و مال من بیاد پایین که این خودش مشکل سازه.

❗لطفا نگید عکس بزار نمیتونم.❗

خواهر منم زیباتره 

جایی بریم میگن چقد خوشگلی بعد ب من میگن ناراحت نشیاا البته 😂😂😂

میگم نه بابا خواهرمه اتفاقا خوشحال میشم بقیه بهش اینو بگن 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیان بسی بیشعوری دارید

تو الان ملاک تفاوت خودتو که ازون سرتری گفتی

هوش!

آدم رو باید با علم و آگاهیش سنجید ظاهر که ارثه

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

آخی الهی عزیزم 

ولی واقعا قیافه مهمه عارع منم خیلی دوست داشتم خوشگل بودم ولی خب زشتم با اینکه موقعیت خوبی دارم ولی چون هیکل‌ و قیافه خوشگلی ندارم خواستگار ندارم 

متاسفانه قیافه خیلی مهمه اکثرا ظاهربینن

خواهر منم زیباتره جایی بریم میگن چقد خوشگلی بعد ب من میگن ناراحت نشیاا البته 😂😂😂میگم نه بابا خواه ...

من با زیباییش مشکلی ندارم اینکه بقیه مقایسه میکنن و یا یهم بی توجهی میکنن آزارم میده. فک کن معلمت توی کلاس به تو محل نزاره بین بچه ها. یه همچین حالیه

اطرافیان بسی بیشعوری داریدتو الان ملاک تفاوت خودتو که ازون سرتری گفتیهوش! آدم رو باید با علم و آگاهی ...

اهه هوش هم ارثی هست

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

آخی الهی عزیزم ولی واقعا قیافه مهمه عارع منم خیلی دوست داشتم خوشگل بودم ولی خب زشتم با اینکه موقعیت ...

قیافه دست خودتون نیست هیکل که دست خودتونه چرا اینجوری میگی

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

خواهرت چهره اش چطوره توصیفش کن

پوست سفید موهای خرمایی چشمای عسلی و درشت با مژه های بلند. گونه های برجسته. دماغ استخونی و کوچیک و نچرال. لب های خوش فرم و به اندازه. اصلا ایراد نمیبینی درون این آدم

من با زیباییش مشکلی ندارم اینکه بقیه مقایسه میکنن و یا یهم بی توجهی میکنن آزارم میده. فک کن معلمت تو ...

میفهمم ولی خب چیکارش میشه کرد 🥲

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

اطرافیان بسی بیشعوری داریدتو الان ملاک تفاوت خودتو که ازون سرتری گفتیهوش! آدم رو باید با علم و آگاهی ...

هوش من توی کلاس درس فقط بکارم اومده و گاهی کارای ساده توی خونه. اما اون از بچگی بهاطر زیباییش مورد توجه بوده