مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6902 عنوان مهندسی IT دانشگاه صنعتی شریف میخونم 177 بازدید | 10 پست ۱۴/۱۵ سالم ک بود عاشق این بودم که it دانشگاه شریف بخونمعاشق ریاضی بودم همیشه نمره هام ۲۰ بوداما زندگی چه بی رحمانه رویاهامو نابود کرد :)سرنوشت منو جایی برد که حتی فکرش هم نمیکردم.... هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/ 1403/12/20 | 13:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهی۰۱ عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 5305 من میخواستم استنفورد درس بخونم گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6902 من میخواستم استنفورد درس بخونم 🤣🤣🤣🤣🤣 هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
رد_پای_می عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4823 الان یعنی دوست داشتی قبول شی و نشدی ؟یا قبول شدی به چیزی نرسیدی؟
مادرشوهرتم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 20380 من میخواستم استنفورد درس بخونم من اکسفوردرویاهامون ست بود 😂 نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6902 الان یعنی دوست داشتی قبول شی و نشدی ؟یا قبول شدی به چیزی نرسیدی؟ نهزندگیم یجوری شد که کلا اون مسیر رو نرفتم،سرنوشت منو برد تو یه راه دیگه هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
رد_پای_می عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4823 نهزندگیم یجوری شد که کلا اون مسیر رو نرفتم،سرنوشت منو برد تو یه راه دیگه اشکال نداره کل ایران نظام قدیم میخواستن مهندس شن الانم کل نظام جدید میخوان پزشک شن
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6902 اشکال نداره کل ایران نظام قدیم میخواستن مهندس شن الانم کل نظام جدید میخوان پزشک شن ن بخدااا همه همکلاسیام رویای پزشکی و دندون پزشکی داشتنمن از این رشته ها فراری بودم😂 هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6902 من ارشدم شریف قبول شدم لایک بر شما هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/