2777
2789

سوال دوستمه:

آیا کسی ک ازدواج کرده و جدا شده ولی هنوز اسم طرف تو شناسنامشه میتونه اقدام کنه به شناسنامه ی المثنی

و اینکه تو شناسنامه ی المثنی اسم فرد پاک میشهِ یا دوباره مینویسن تو شناسنامهِ؟!

پاک میشه دیگه المثنی هست حتی اسم بچه رو هم میتونی نزنی سریال دردسر های عظیم رو یادت نیست 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شناسنامه های جدید اسم طرف پاک میشه ، ولی یه کد روش میخوره که مشخص میشه المثنی گرفتی

ن اشکال نداره 

فقط میخواد پاک بشه

پس المثنی بگیره پاک میشه اسمش؟! بعد چجوری اقدام کنه

بگه شناسناممو گم کردم؟! 

و اینکه ببخشیدا این همه سوال میپرسم از کجا باید اقدام کنه؟!

واقعا میگییی؟!از کجا میشه اقدام کرد؟!

آره گلم برو ثبت احوال بگو شناسنامه ام گم شده  المثنی میدن مراحل دقیقش رو خبر ندارم  فقط باید از وکیل بپرسی

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اسم همسر قبلی در دو صورت پاک میشه

اول. خانم باکره باشه

دوم. همسر فعلی خانم درخواست کنه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.