2777
2789
عنوان

دوس دختر داداشم نرماله😐🤦‍♀️🥺

274 بازدید | 13 پست

سلام دوستان...داداشم مدتیه با یه خانوم دوسته و چن باری هم ازش درخواست ازدواج کرده ولی این خانوم چون قبلن طلاق گرفته فعلن قبول نمیکنه ...برسیم به مشکل اصلی هر موقع داداشم خونه من میاد مدام دوس دخترش بهش زنگ میزنه یعنی اگه دو ساعت خونه ما باشه دوس دخترش بیس بار بهش زنگ میزنه و سوال پیچش میکنه یعنی تا این حد شک داره ب داداشم طوری که انگار خونه خواهرش نیومده و جای دیگه رفته حتی من گاهی پسرمو صدا میکنم که بره تو گوشی سلام بده و خیال این خانوم راحت شه دیروزم همچین داستانی داشتیم طوری که واقعن قلبم برای برادرم گرفت انقد عصبی شد و دستاش از حرص می لرزید که چرا انقد فلانی به من شک داره و دیگه نمیخوام همچین رابطه ای رو اینا رو با غم زیادی میگفت 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینقدر استرس میگیره چرا بهش نمیگه اون خانم خیانت دیده تو زندگی قبلی اش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میگه دعواشون میشه

خب ازالان این مشکل حل کنن فردا میشه دردسر مشکل کم کم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

برادرت کمکش کن از ابن رابطه دربیاد. این حتما طلاق قبلیش هم سر همین رفتارش بوده، یا خیانت دیده که این ...

خیلی دوسش داره ما هر چقد میگیم با اینکه تو عذابه ولی نمیتونه رهاش کنه

بهش بگن خانم حرف بزنه برن باهم مشاور فردا نشه قوزبالای قوز مرد هزارتا جا می‌ره نشخوار داشته باشه خانم هیچی از زندگی سرتاسر دعوا جروبحث

چون وابسته ست 

بهش بگو با دختره ادامه بده ولی نه برای ازدواج، برای اینکه کم کم ازش زده بشه و سرد رفتار کنه با دختره 

؟؟