2777
2789

خخخ واقعا چ صیغه ای راه انداختن 

دلت پاک باشه !!!! 

تنها کسی دلش پاکه که از حرف خالق خودش حرف شنوی داشته باشه و تمام این بحثو تمومش کنید خواهشن 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

اگر هر گناهی انجام میدین به من مربوط نیست و هرکی تو گور خودش میخوابه ولی حداقل با جمله دلت پاک باشه کافیه مردمو گمراه نکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجیه کردن عزیزم هر گناهی میکنیم ربطش میدیم به دل پاک خدا هممون رو ببخشه

دقیقاااا آخه این جمله رو کی آورد وسط چقدر مقام شیطانیش بالا بوده بخداااا

من کاری به اینا ندارم ولی یه سوال اینهمه آدم هست تو دنیا با زندگیای مختلف همه نماز میخونن ؟نه پس همه برن جهنم ؟نه

بنظر من مهمترین وجه اشتراک بین همه آدما انسانیته 

همین که انسان باشی درست باشی کافیه 

حالا بازم اعتقاد هرکسی قابل احترامه 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

اگر هر گناهی انجام میدین به من مربوط نیست و هرکی تو گور خودش میخوابه ولی حداقل با جمله دلت پاک باشه ...

باشه یسری هم به ظاهر نماز خون با دل سیاه شون ادمارو ا، دین زد نکنن اوناهم باید مراقب باشن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
باشه یسری هم به ظاهر نماز خون با دل سیاه شون ادمارو ا، دین زد نکنن اوناهم باید مراقب باشن

بله بله کاملا درسته دو طرف کلا با کله میرن جهنم هم بعضی  نماز خونای کثیف که همه ی مردمو از دین زده کردند هم اون وریا ک میگن دل پاک مهمه 

نیت خوب باید به همراه عمل باشه

هر کاری یه بهایی داره

ضمن اینکه فرض کنید توی یه رابطه یک خانم یا آقا به پارتنر خودش میگه من دلم پاکه، از صمیم قلب شما رو دوست دارم

اما در عمل با فرد دیگه ای هم رابطه داره

آیا ابن قبوله؟