2777
2789
عنوان

عمل معده لطفا بیاین نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 63 پست
عزیزم چه دوست خوبی هستی ، تو خانواده ی ما خیلی ها عمل اسلیو انجام دادند و کلی لاغر شدند ولی مشکلشون ...

از 4 سالگی باهم بزرگ شدیم

برام آخرین سنگره

نمیخوام به خاطر ظاهرش از دستش بدم، از طرفی خسته شدم از این تنهایی، نمی‌خوام که خودشم انقدر عذاب بکشه

خودش میگه با این وزنش بدون هزینه و کم خطر عملش میکنن چون برای زیبایی نیست درمانه

خانوادگی ارث دیابت دارن اینم وزنش بالای صده تو این سن خجالت میکشه هروقت میگم بیا بریم بیرون یا خرید ...

ببین بعد از عمل و لاغر شدن چون پوست شل میشه باز باید بره عمل برداشتن پوستو‌ انجام بده که پروسه طولانی و سخت و هزینه بریه کلا این راهه لاغری . چه بهتر که راهی رو بره که هم لاغر بشه هم پوستش شل نشه هم سلامتیش به خطر نیفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بعد از عمل و لاغر شدن چون پوست شل میشه باز باید بره عمل برداشتن پوستو‌ انجام بده که پروسه طولان ...

خیلی از درسش نمونده

تا لاغر بشه تقریبا درسشم تموم میشه اونوقت میتونه اون‌رو خودش باشگاه بره یا درستش کنه

هرچند من خودم قطعا مخالفم به خاطر خطرش

از 4 سالگی باهم بزرگ شدیمبرام آخرین سنگرهنمیخوام به خاطر ظاهرش از دستش بدم، از طرفی خسته شدم از این ...

نگران نباش عزیزم  اول BMI رو دکتر مورد بررسی قرار می‌ده، و با توجه به سن و BMI و وزن قبول میکنه که جراحی انجام بشه الان این مراحل انجام شده؟ اسم دکترش چیه؟دکتر خیلی مهمه اجازه ندید پیش هر کسی بره چون خیلی ها به فکر پر کردن جیب شون هستند

نگران نباش عزیزم اول BMI رو دکتر مورد بررسی قرار می‌ده، و با توجه به سن و BMI و وزن قبول میکنه که ج ...

نه هنوز هیچ کاری انجام نداده اما خیلی وقته بهش فکر میکنه و اون روز جدی باهامون در میون گذاشت

میشه درباره نحوه ی عمل خودتون بگین؟ دکترتون کی بود؟ چیکار کردین؟ چطوری شد؟

من اصلا اسم این عمل میاد میترسم... فقط یک نفر رو میشناسم که عمل کرد که اونم فوت شد

لطفا انرژی منفی ندید ،به همون اندازه که شما ندیدی من زیاد دیدم و خدا رو هزار مرتبه شکر همه شون صحیح و سالمند مثل این میمونه که یکی بگه من از زایمان می ترسم یکی رو میشناسم سر زا مرد این دلیل میشه همه سر زا برن؟!! منطقی صحبت کنید لطفا!!

حق داری نگران باشی اما بدن خودشه و اون باید خودش و دکترش تصمیم بگیره تنها کاری که میتونی بکنی اینکه کنارش باشی هرچی که شد

من خودم هم توی پروسه ی عمل هستم و شوهرم ناراضیه

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
نه هنوز هیچ کاری انجام نداده اما خیلی وقته بهش فکر میکنه و اون روز جدی باهامون در میون گذاشتمیشه درب ...

من عمل نکردم عزیزم خواهرم ، برادرم ، زن داداشم، دختر عمه و پسر عمه م  و ۳ تا از دوستام عمل کردند، دکتر خواهرم دکتر فرهمند بود و دکتر برادرم دکتر انبرا بود و جفتشون از بهترین ها هستند تو این زمینه البته دکتر انبرا از ایران فکر میکنم رفته و ترکیه جراحی انجام میده و دکتر فرهمند دکتر بهاره رهنما هم بود یعنی بهاره رهنما رو هم جراحی،کرد در ضمن از دوستتون آزمایش های هورمونی گرفته میشه که شاید بهم ریختگی هورمون داشته باشه به همین علت چاق شده 

حق داری نگران باشی اما بدن خودشه و اون باید خودش و دکترش تصمیم بگیره تنها کاری که میتونی بکنی اینکه ...

من همیشه و هروقت بهش احترام گذاشتم و به فکرش اطمینان داشتم، چون یه مغز متفکره واقعا

اما سر این داستان ممکنه دیگه نداشتمش و این بزرگترین باخته

خودش ناراضیه از بدنش اما نمیدونه که سر جونش قمار میکنه

حالا جدا از همه ی اینا من میترسم که عمل کنه ولی روش تاثیر نداشته باشه، چون مشکلش پر خوری نیست و مشکلش بی تحرکیه

من همیشه و هروقت بهش احترام گذاشتم و به فکرش اطمینان داشتم، چون یه مغز متفکره واقعااما سر این داستان ...

وقتی از خودش ناراضی باشه میشه مرده متحرک

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید