2777
2789
عنوان

عمل معده لطفا بیاین نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه برادرم هزینه لوازم عمل و داده بود،شما دکترتون کیه؟

من اصفهانم دکتر مللی

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید

به من گفت اسلیو با منگنه امریکایی ۱۲۰

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
امیدارم بهترین عمل و داشته باشید 🪷

مرسی عزیزم فامیلاتون با گذشت شیش سال هنوز رژیم خاصی رعایت میکنن؟

چه جالب نشنیده بودم فقط میدونم الان درن خیلی ها نمیزارن جاش از چسب درن استفاده میکنن

نمیدونم‌والا گفت چینی ۹۰ امریکایی ۱۲۰ حالا منگنه کجاش میزنه را خدا میدونه

مرسی عزیزم فامیلاتون با گذشت شیش سال هنوز رژیم خاصی رعایت میکنن؟

از بین شون یکی شون چاق شد دوباره ولی نه مثل سابق چون چاقی در حد بیماری داشتند و متاسفانه از اول رعایت نکرده بود من خودم شاهد بودم که کله پاچه می خرید میزاشت یخچال چون یک قاشق میخورد دیگه جا نداشت کل روزو  اون و تموم می کرد خب این کار و نظیر این اصلا صحیح نیست ، یکی از دوستان هم متاسفانه یک ماه بعد عمل شروع کرد ریزه خواری و اصلا توجه نمی کرد و برای اون هم برگشت داشت ، خواهر من خیلی رعایت کرد از اول و خدا رو شکر خیلی الان خوبه بقیه هم که جراحی داشتند به نسبت روند خوبی داشتند ولی این و باید یادتون باشه اسلیو فقط به شما کمک میکنه کمتر میل کنید ولی اگه همون اصولی نباشه باعث چاقی میشه مجدد  ، خواهر من هنوز بعد ۶ سال اگه یکم اضافه بر سازمان غذا بخوره بالا میاره و غذاش خیلی محدود شده 

از بین شون یکی شون چاق شد دوباره ولی نه مثل سابق چون چاقی در حد بیماری داشتند و متاسفانه از اول رعای ...

من به احتمال زیاد باید بای دس کنم چون ریزه خاری دارم 

ریزش موسون چطور بود؟