2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو دانشگاه ا سه میرفتم اسه میومدم

دوستای دانشگاه رو بیرون دانشگاه باهاشون در ارتباط بودم و خونه هم میرفتیم و گردش و تفریح 

دیگه با بقیه در حد سلام علیک و پنج دیقه صحبت اینکه سفره دلمو پیششون وا کنم هرگز 

با پسرا هم سلام علیک تو کارشناسی نداشتیم 

من تو دانشگاه ا سه میرفتم اسه میومدمدوستای دانشگاه رو بیرون دانشگاه باهاشون در ارتباط بودم و خونه هم ...

منم اینجوریه شخصیتم 

ولی خب میگم این خشک بودن زیادی باعث نشه تنها بمونم اونجا 

اصولاً آدم خشکی ام اجتماعی نیستم زیاد

منم همینطوری ام 

البته خشک نیستم درونگرام 

و تا احساس راحتی نکنم حرف نمی‌زنم و.....

یه مدت خیلی ارتباطمو بیشتر کردم تو دانشگاه 

ولی بعداً پشیمون شدم 

چون روی خیلیا به روت باز میشه ، نزار درباره ات هیچی بدونن

با کسی اصلا شوخی نکن 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

منم اینجوریه شخصیتم ولی خب میگم این خشک بودن زیادی باعث نشه تنها بمونم اونجا

نه هر چی دورتر باشی از بچه ها بهتره 

خیلی ها توشون حسود و زیراب زن هستن 

من یه دوستی داشتم زیاد ازش خوشم نمی اومد و خلاصه به خاطر یه استادی هی به من نزدیک شد و خلاصه رفت زیراب منو پیش استاد زد و منو با استاد دعوا انداخت و رابطه چندسالمون رو خراب کرد یا دائما سراینکه پسرا از من خوششون میومد و سراغ منو از این خانم میگرفتن حالش خراب میشد و میرفت پشت سر من به پسرا چرت و پرت میگفت دوستی جز دردسر چیزی تو دانشگاه نداره 

دوستای مدرسه هم سطح و هم محله ای ادم هستن ولی دانشگاه هر کس از یه گوشه شهر و ایران اومده با فرهنگای مختلف همه تو اوج هورمون و حسادت اخرم جز اعصاب خوردی چیزی برات نمیذارن یا هم ممکنه به موقعیت خانوادگیت حسودی کنن 

نه هر چی دورتر باشی از بچه ها بهتره خیلی ها توشون حسود و زیراب زن هستن من یه دوستی داشتم زیاد ازش خو ...

آهان درسته 

با پسرا چجوری رفتار کنم 

سلام علیک اوکیه ؟

خیلی کمکم کرد حرفات 

مرسی که وقت گذاشتی عزیزمم🤍✨