2777
2789

اگه آرزو و رویای عروس شدن ندارید عروسی نگیرید دوستانه میگم برای حرف فامیل ک بدون لباس سفید رفت زیر بار خرج سنگین نرید همسرتون رو بد بخت نکنید

من از اولم گفتم نمیخوام  بابام تاکید کرد برام عقد بگیره دوست داشت منو تو لباس سفید ببینه دستش درد نکنه یه مراسم خیلی خوب گرفت

حالا شما حساب کنید فامیلای پولدارمون ۳۰۰ دادن   تازه ۴ نفر بودن کم کماصلا توقع نداشتیم. اما ۳۰۰ بی احترامی به شعور ما بود وقتی ورودی تالارمون بدون غذا  نفری ۳۰۰ بود فقط  یدونه از دوستان رو دعوت کردیم حتی کادو نداد۴ نفر بودن و خلاصه بگم نصف بیشتر کادو ندادن یا کم دادن ادمم نمیتونه چیزی بگه هرچقدرم خانوادتون پولدار باشه بازم اینطور افراد هستن ما خودمون حتی تصور نمیکردیم این اتفاق بیوفته چون پدر من همیشه کادو خوب برده بود خلاصه الان اصلا پشیمون نیستم عروسی نگرفتم  اگه دوست دارید خودتون بگیرید به حرف هیچ کسم گوش ندید شده ۲ سال عقد بمونید بگیرید اما اگه مثل من دوست ندارید بخاطر حرف فامیل میخواید بگیرید بخدا اشتباهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حداقل پنح شیش سال بچه نیارید من بعد پنج سال اوردم ولی میگم کاش بیشتر دوتایی میموندیم خوشمیگذشت با اینکه عاشق بچم ولی خب یه مدت زیادی برای گشتن و عشق و حال و لحظات دونفره ساختن و بیشتر همو شناختن یه هفت هشت سالی بنظرم دو تایی باشین 

اما مرد حتما باید برای زن خرج کنه تا قدر زن رو بدونه اما خرج عروسی های گران بهایی که از پس شون برنمی ...

بیین میخواستم اینم ادامه حرفم بگم گفتم بزار اگه کسی گفت میگم همسر من هیچی نداشت من اومدم زندگیش هیچیی با همون هیچی خونه ای برام ساخت ک  واقعا فکر نمیکردم بتونه  قرار شد عروسی نگیریم پولامون رو بزاریم رو هم خونه گرفتیم  منم جهاز کم دادم  اون برام  همه چی گرفت نذاشت ارزو بمونه رو دلم همون سال تولدم کادو خیلی گرون ک شاید پدرم برا مادرم بعد ۲۵ سال گرفته اون برا من گرفت به این چیزا نیست واقعا به نظرم البته نفر با نفر فرق داره همین امشب یه چیزی هوس کردم نتونست پیدا کنه   اینترنتی گرفت ک فقط من تا فردا صبر نکنم به نظرم زندگی باهم تلاش کردنه نه اینکه همسرمون رو تو قسط بندازیم تا ک چی ارزش بشه

تا حداقل پنح شیش سال بچه نیارید من بعد پنج سال اوردم ولی میگم کاش بیشتر دوتایی میموندیم خوشمیگذشت با ...

من همسرم کلا بچه دوست نیستیم من همش نگرانم اینده بگه بخواد تا اون موقع کلی جلو گیری کردیم میشه نمیشه

من بارها گفتم عروسی خرج الکیه ولی کو گوش شنوا همه میگن ن ما ارزو داریم و فلان اخرین کسی ک این حرفو ب ...

عزیزم منم همینم به همه میگم بالاخره بحث تو زندگی همه هست من خدا نکنه با همسرم بحثم بشه از نزدیک تا دور میزنن سرم آره چون برات عروسی نگرفت این شد اخه به شما چ ربطیی دارهه 

بیین میخواستم اینم ادامه حرفم بگم گفتم بزار اگه کسی گفت میگم همسر من هیچی نداشت من اومدم زندگیش هیچی ...

دقیقا با هم تلاش کردن رو هم خوب اومدید 👍

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تا حداقل پنح شیش سال بچه نیارید من بعد پنج سال اوردم ولی میگم کاش بیشتر دوتایی میموندیم خوشمیگذشت با ...

الان طرف ۲۷_۳۰ سالگی تازه ازدواج میکنه بخواد ۷_۸ سالم صبر کنه که بچه هه میشه جا نوه اش ..

من عاشق عروسی بودم با اینی ک خ رفتن تو قسط و فامیلم چیزی نیورد

همیشه همینه ما پولدار ترین فامیلا شوهرم  ۲۰۰/۳۰۰ اوردن ک انگار فوش بود  برا منم دوستم کم اورد تازه من مامانشو نگفته بودم مامانشم اورد یا مثلا یه فامیل داریم ک خیلییی پولداره وارد کننده. هست با کل خانوادش اومد ۱ اورد