2777
2789

و بعد تاپیک اگه خواهرتون گدا بازی در میاورد رو ببینید و متوجه باشید که خیلی از کاربرها فقط دروغ سرایی و داستان سرایی میکنن

بهتره باور نکنیم همچین ادمهایی رو 

چون دیدم حتی چند نفر دادامادشونو نفرین کرده بودن غافل از اینکه خواهر این خانم داره به شوهرش خیانت میکنه

من تاپیک رو میبندم اما خودتون ببینید و قضاوت کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از کجا میدونی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شما از کجا میدونی

عرض کردم تاپیکشو ببینید ی تاپیک دیگش رو که نوشته اگه خواهرتون گدا بازی در میاورد اونجا نوشته که خواهرش  در شرف طلاق هستش اما با کسی دیگه دوست هستش و ...

مرده اینهمه سال داره ب زنه خیانت میکنه حقشه

از کجا معلوم شاید خیانت کار خواهر خودش بوده؟

چون تو تاپیکش گفت خواهرش به شوهرش وا بستس اما تو تاپیک دیگه ای گفته که خواهرش نمیخواد این کیس جدید رو هم از دست بده 🙄و نوشته خواهرش در شرف طلاق هستش

الان یه خانمیو دیدم تو تاپیکاش میگه همسر سابق یه جا میگه مجردم تا حالا ازدواج نکردم

متاسفانه ملت ی عده ای دیوانه شدن نمیدونم قصدشون چیه از دروغ گفتن ولی باور کن من حس کردم اینا دوس دارن بلایی سر دومادشون بیارن اونجایی که گفته بود مادرم میگه دامادمون همین روزا به خاطر نفرین های من میمیره

انگار که میخوان با عقل ناقصشون مثلا مدرک سازی کنن و احتمالا شوهر خواهره چون حقوق خوبی داره نمیتونن دندون طمع حقوق شوهر رو بکشن و خواهره بره شوهر کنه دنبال اینن سرشو بکنن زیر اب

از کجا معلوم شاید خیانت کار خواهر خودش بوده؟چون تو تاپیکش گفت خواهرش به شوهرش وا بستس اما تو تاپیک د ...

خواهرشون مشخصه ک فقط میخوان تنها نباشن و از اینده و تنهایی میترسن و شخصیت وابسته دارن

من قبلا تاپیک خود این خانومو تو سایت خوندم اتفافا تو پربازدیدا بود یکی دوسال پیش

بله در کل ما کل حقیقتو نمیدونم پس نمیتونیم با این صراحت بگیم تقصیر خانمه یا خواهرش دروغگوعه و...

من صفحه اول خوندم فقطاگه این آدم انقدر به گفته استارتر لاشیهو خانواده خودش انقدر حمایت گر و خوب و ای ...

اصلا پدر و مادر اینا انقدر مخالف طلاق دخترشونن ولی با دوست پسر داشتنش مخالفتی ندارن؟از طرفی کاربرا میگفتن چرا جدا نمیشه میگفت خواهرم عاشق و وابسته ی شوهرشه🙄

خواهرشون مشخصه ک فقط میخوان تنها نباشن و از اینده و تنهایی میترسن و شخصیت وابسته دارنمن قبلا تاپیک خ ...

غیر ممکن هستش که ادم وابسته و ترسو انقدر مظلوم و ساده یکی دیکه رو بزاره تو ابنمک 

درسته میگن قضاوت نکنید اما خب واقعا نمیشه ادم صدای عقل خودشم خفه کنه و بگه نه نمیشنوم

البته منظورم به شما نیست به خودمه🌹

خواهرشون مشخصه ک فقط میخوان تنها نباشن و از اینده و تنهایی میترسن و شخصیت وابسته دارنمن قبلا تاپیک خ ...

تاپیک خواهر گداش رو بخونید اونجا در جواب من گفته همه چیز شوهرش به اسم خواهرمه😕 بعد تو تاپیک میگفت که خواهرم نگران اینده ی بچه هاشه😕

غیر ممکن هستش که ادم وابسته و ترسو انقدر مظلوم و ساده یکی دیکه رو بزاره تو ابنمک درسته میگن قضاوت نک ...

عزیزم من متوجه هستم شما چی میگید ولی بنظرم هیچ غیر ممکنی وجود نداره شاید برا ماها این چیزا عجیب و غیر ممکن باشه

دوست من در شرف طلاق بود با هیچکسم رابطه و دوستی نداشت تو ی شهر کوچیک با اینکه میدونستن هنوز طلاق نگرفته زنگ میزدن ب خانوادش خواستگاری میکردن ازش چندین مورد

من اگر اینو از نزدیک نمیدیدم خودم باورم نمیشد