2777
2789
عنوان

با نامزدم بیرون بودم اما بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 23 پست
بخاطر خاله ات نامزدتو ناراحت نکن با دوستاش هم رفته بیرون شاید تو عمل انجام شده قرار گرفته بهش اصرار ...

ن بخاطر خالم نیست ک اگ بهم میگفت میرم پیش دوستام چیزی نمیگفتم اما از این ناراحتم ک چرا پنهون کرد و نگفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل ازدواج شوهر منم خیلی چیزا رو از من پنهون میکرد فک میکرد ناراحت میشم بعد از پنهونکاریه بیشتر ن ...

دقیقااااا اونم اگ بهم میگف من مشکلی نداشم اما از پنهون کاریش ناراحتم بنظرت چیکار کنم چیزی یگم یا الکی اوقات تلخی نکنم؟

دو ماه دیگ میریم سر خونه زندگیمون

دقیقااااا اونم اگ بهم میگف من مشکلی نداشم اما از پنهون کاریش ناراحتم بنظرت چیکار کنم چیزی یگم یا الک ...

این مورد قابل بخشش فعلا رو نکن ولی سیو کن یا شات بگیر از استوری داشته باشی 

یه آدم صبور صبور صبور صبور 😮‍💨

یه روانشناس یه روز یه حرف نابی بهم زد که تا عمر دارم یادم نمیره ...

اطلاعات بهترین دارایی یه انسان 

میگفت حتی اگه فهمیدی از کجا داره یه مرد زیر آبی میره بهش نگو ...چون اگه بفهمه عمرا دیگه بزاره بفهمی چیکار میکنه ...

فقط اطلاعاتت رو نگه دار 

یه روز به دردت میخوره 

به روش نیار ولی ته دلت به دروغاش بخند ...

هرچند که منم یه زنم میدووووونم تحمل اینکه بهش نگی سخته ولی اینجوری کم کم از مادرش بیشتر میشناسیش...

همه رفتاراش دستت میاد 

اونوقته که زندگیتو میگیری دستت 

اول راهی دختر 

سیاست داشته باش