2777
2789

خلاصه میگم و واقعا دعاتون میکنم اگر کسی راهکار یا تجربه ای داره خواهرانه در اختیارم بذاره... 

دوستان من تازه ازدواج کردم و دوسه باری با همسرم رابطه داشتم دوبار اول که از درد نذاشتم دخول کامل صورت بگیره و بار سوم هم دخول تقریباکامل انجام شد ولی من اخر ناحیه واژنم به شدت احساس سوزش داشتم و خونی هم از من خارج نشد... از روان کننده هم استفاده کردیم اما بازم درد داشتم و هیچ لذتی نبردم

اینم بگم من از بس استرس میگیرم تمام دست و پاهام و بدنم یخ میکنه و حتی اگر کامل تحریک شده باشم و بخوایم دخول رو انجام بدیم تمام حس تحریکم فورا از بین میره و جاشو به استرس میده... 

کسی بوده چنین تجربه ای داشته باشه؟ 

خوب میشه؟ 

باید چیکارکنم؟ 

توروخدا راهی بلدین بگین بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واژینیسموس داری عزیزم

تو گوگل سرچ کن

تو اینستا یکسری مشاور ها راهکار های خوبی گذاشتن براش

یکیش همینکه اول با انگشت شروع کنن و انجام بدن براتون بعد که اوکی شد عضلاتت کم کم باز میشه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

واژینیسموس داری عزیزمتو گوگل سرچ کنتو اینستا یکسری مشاور ها راهکار های خوبی گذاشتن براشیکیش همینکه ا ...

واژینیسموس یعنی تا حالا نتونسته دخول داشته باشه ولی ایشون میگه داشته

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
واژینیسموس یعنی تا حالا نتونسته دخول داشته باشه ولی ایشون میگه داشته

بزرگترین علامت واژینیسموس همینه که ایشونم داره گفته تمام بدنش یخ میکنه و سفت میشه

خیلی واضحه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

واقعا قابل حل شدن هست؟ خیلی ناراحتم

عزیزم تو این سایت دنبال درمان این چیزها نباش

برو اینستا 

#‍ واژینیسموس سرچ کن

فیلم هایی که دکتر ها توضیح دادن و راهکار هم دادن 

بشین نگاه کن

کاملا آگاه میشی چکار باید بکنی 

نگران نباش مال شما خیلی شدید نیست زود حل میشه

بزرگترین علامت واژینیسموس همینه که ایشونم داره گفته تمام بدنش یخ میکنه و سفت میشهخیلی واضحه

آره میگه یکی دوبار اول این طور بوده بعدش تونسته دخول داشته باشه حالا اون سوزش طبیعیه نشونه اولین رابطه است

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
بزرگترین علامت واژینیسموس همینه که ایشونم داره گفته تمام بدنش یخ میکنه و سفت میشهخیلی واضحه

اینم بگم من کلا ادمی ام که زود استرس میگیرم و سر کوچک ترین مسئله تمام دست و پا و تنم یخ میکنه 

نه فقط این مورد