2777
2789
عنوان

دلم از همه گرفته به خصوص از مامانم

385 بازدید | 16 پست

من همون blindowl هستم، blindowl قبلی رو اگه تاپیکام رو ببینید، می بینید که بچه من اتیسمه. 

توی مرحله اول سنجش ردش کردن، مرحله دوم هم وقتی نوبت داشت، کلاس داشت نشد ببرمش، نوبتش عقب افتاد.

مدرسه غیرانتفاعی هم هرچی رفتیم باز هم همون داستان بود. پسر من همه چی بلده، جملات کوتاه رو می خونه، نشانه ها، جمع و تفریق ، اعداد، شمارش، بیست تا سوره قران نزدیک به 200 تا عبارت و اصطلاح انگلیسی، شعر و ترانه و ... کامل حفظه ذکر روزا، تعقیب نماز صبح، هرچی فکرش رو بکنی بلده، فقط وقتی که تنها می ره توی اتاق مصاحبه با اون فردی که تست می گیره اضطراب می گیره می گه من هم کنارش باشم، اونا هم قبول نمی کنن من کنارش باشم، وقتی کنارش باشم ازش سوال کنم جواب می ده، بعد اونا می گن نه قبول نیست باید با خودمون تنها باشه. 

خلاصه امروز رفتم مدرسه اتیسم و فکر کنم که نهایتا باید مدرسه استثنایی اتیسم ثبت نام بشه، امسال 40 تومن هزینه پیش دبستانیش بود، 30 تومن هزیه مربی سایه، به مدارس غیر انتفاعی حتی گفتم مربی سایه، قبول نکردند گفتند همکاری نمی کنه.

حالا مامان من گیر داده که سنجش بردی؟ سنجش چی شد؟ خودش می گه چی شد؟ من هم اصلا دلم نمی خواد براش تعریف کنم چون به شدت دهن لقه از اون بدتر خواهر 16 ساله ام هست که اگه کلمه اتیسم توی دهنش بیفته راه به راه مسخره می کنه. نمی دونم چیکار کنم.. خیلی دلم تنگ و گرفته است، حق ندارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم وقتی این همه چیز بلده چ جوری میگن اوتیسمه دکتر گفته اوتیسم داره؟

اره عزیزم اتیسمه ولی فقط نقص روابط اجتماعی داره توی اولین ملاقات با شخصی که ندیده تا حالا اگه من نباشم ارتباط نمیگیره. ولی یادگیری خیلی خوبه الان داریم با هم درس های کلاس اول رو کار می‌کنیم نصف کتاب ریاضی اول رو پیش رفتیم کارامل یادگرفته.

برادرزاده ی منم به شدت خجالتیه یعنی حتی یه کلمه بابزرگتراحرف نمیزنه هزاربارگفتم برودفترتوبیارنیاورد هیچی به هیچی میگن مدرسه ی عادی میره بعضی وقتانگرانم میگم نکنه چون دختره اصلابراشون مهم نیست کلامدرسه نمیره چون مادرزن داداشم دختروبچه نمیدونه 

اره عزیزم اتیسمه ولی فقط نقص روابط اجتماعی داره توی اولین ملاقات با شخصی که ندیده تا حالا اگه من نبا ...

ب نطر من بچه  عادیه منم واسه سنجش کلاس اول انقدر اونجا اذیت کروم که مامانم باید پیشم باشه بعد مامانم اومد پیشم نشست ایشالا بهترینا براش اتفاق بیفته

يا امير الماي💔😫

اوتیسم فک کنم درصدداره خیلیارودیدم رفتاراشون خوبه فقط یکم توارتباط بادیگران وصحبت کردن احساس میکنی خیلی سادن ولی میتونن تحصیل کنن برادرمن درصدش بالابوداصلاتوانایی یادگیری نداشت

آمار نده، بگو همه چی اوکی بود کلا از زندگیت تعریف نکن سوال پرسیدن سربالا جواب بده

از بس میپرسه دیوونم کرده بخدا مریضم معده ام عصبی شده این مدت خونریزی کرده هرروز زنگ میزنه میپرسه روزه ای الکی میگم آره که کش نده بعد هی سحر چی خوردی افطار شام بچه سنجش چی شد فلانی سنجش رفت اکی بود بچه تو چی میشه بعد یه عالمه چرت و پرت. وقتی تلفن قطع میکنم یه فصل بالا میارم از شدت اضطراب و انرژی منفی

ب نطر من بچه عادیه منم واسه سنجش کلاس اول انقدر اونجا اذیت کروم که مامانم باید پیشم باشه بعد مامانم ...

من رفتم پهلوی نشستم همون سوالا که زنه پرسید من ازش پرسیدم جواب داد زنه گفت قبول نیست باید تنها باشم باهاش و جواب بده

از بس میپرسه دیوونم کرده بخدا مریضم معده ام عصبی شده این مدت خونریزی کرده هرروز زنگ میزنه میپرسه روز ...

اسی   بگو  بردم   گفتم  مشکل نیست  جواب سیستمی ارسال میکنن  مدارس

اما    عذر میخوام   مشکل  در واقع   بچه  نیست

رابطه  تو  با مادرت

ما هم   یک نمونه    دیگه  اطرافمون داریم

لطفا  کتاب   والدین سمی   بخوان  و خودت رو نجات بده