من همون blindowl هستم، blindowl قبلی رو اگه تاپیکام رو ببینید، می بینید که بچه من اتیسمه.
توی مرحله اول سنجش ردش کردن، مرحله دوم هم وقتی نوبت داشت، کلاس داشت نشد ببرمش، نوبتش عقب افتاد.
مدرسه غیرانتفاعی هم هرچی رفتیم باز هم همون داستان بود. پسر من همه چی بلده، جملات کوتاه رو می خونه، نشانه ها، جمع و تفریق ، اعداد، شمارش، بیست تا سوره قران نزدیک به 200 تا عبارت و اصطلاح انگلیسی، شعر و ترانه و ... کامل حفظه ذکر روزا، تعقیب نماز صبح، هرچی فکرش رو بکنی بلده، فقط وقتی که تنها می ره توی اتاق مصاحبه با اون فردی که تست می گیره اضطراب می گیره می گه من هم کنارش باشم، اونا هم قبول نمی کنن من کنارش باشم، وقتی کنارش باشم ازش سوال کنم جواب می ده، بعد اونا می گن نه قبول نیست باید با خودمون تنها باشه.
خلاصه امروز رفتم مدرسه اتیسم و فکر کنم که نهایتا باید مدرسه استثنایی اتیسم ثبت نام بشه، امسال 40 تومن هزینه پیش دبستانیش بود، 30 تومن هزیه مربی سایه، به مدارس غیر انتفاعی حتی گفتم مربی سایه، قبول نکردند گفتند همکاری نمی کنه.
حالا مامان من گیر داده که سنجش بردی؟ سنجش چی شد؟ خودش می گه چی شد؟ من هم اصلا دلم نمی خواد براش تعریف کنم چون به شدت دهن لقه از اون بدتر خواهر 16 ساله ام هست که اگه کلمه اتیسم توی دهنش بیفته راه به راه مسخره می کنه. نمی دونم چیکار کنم.. خیلی دلم تنگ و گرفته است، حق ندارم؟