2777
2789
عنوان

نفس تنگی گرفتم الان چیکار کنم

109 بازدید | 21 پست

یه ۴_۵ شب هست موقع خواب اینجوری میشم

اما امشب وضیعتم بدتره

۱۷ سالمه،  نفسم خیلی داره تنگ میشه،  یعنی اصلا حالت عادی نفس نمیکشم

انگار یه چیز سنگین روی قفسه سینم گزاشته شده و یکی گلوم رو فشار میده

نبضم رو گرفتم ۹۵ بود 

قلبم یهو یه کم تیر میکشه دوباره ول میشه

تو رو خدا بهم بگین،  اینا خطریه؟ 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

عزیزم از معدته 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کررونا گرفتیمن چند روز پیش گرفتم

نه

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

اره عزیزم خطرناکه ولی نگران نباش انشاالله که مشکلی نیست حتما و حتما به ی پزشک خوب برو بیمارستان نه برو مطب حتما اینا علائم بیماری های خطرناکی ممکنه باشه لطفا پشت گوش ننداز و حتما برو 

نگران نباشی ها🩵

عزیزم از معدته

مطمعنی عزیزم؟  من حس میکنم از استرسه

چون فقط شبا اینطور میشم 

الان داره بدتر میشه جوری ک میترسم بخوابم

اون لحظه خیلی هول نکنشاید دلشوره داری

نمیدونم چیکار کنم🥲

اره عزیزم خطرناکه ولی نگران نباش انشاالله که مشکلی نیست حتما و حتما به ی پزشک خوب برو بیمارستان نه ب ...

عزیزم خانوادم خوابن 

نمیتونم الان برم بیمارستان 

توی خونه راهکاری هست؟ 

مطمعنی عزیزم؟ من حس میکنم از استرسهچون فقط شبا اینطور میشم الان داره بدتر میشه جوری ک میترسم بخوابم

بله عزیزم منشا معده همون استرسه من اینجوری میشم حس میکنم به قفسه سینم هوا نمیرسه 

هوا تنفس میکنم اما حس میکنم نمیرسه هرموقع عصبی بشم یا استرسی میشم اینجور حالت نیاد سمتم 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
دستان رو ببر دستت و به هم گره بزن درست پشت قفسه سینه اینکار رو بکن انگار از خواب بیدار شدی داری کش م ...

باشه عزیزم ممنون

هل نشواسترس از خودت دور کن شاید پنیک‌گرفتیفردا حتما یه نوار قلبی بده چیز خاصی نیستا محض اطمیناندکتر ...

ممنونم باشه

نه اینجوری نبودم امشب اینجوری شدم