2777
2789

طبق داستان های تاپیک های گذشته من بعد از قطع رابطه با خاهرشوهرم 

از جمع کل خانواده شوهر طرد شدم ینی ن من فهمیدم پشت سرم چی شد ن هیچکدوم اونا حتی یک نفر ب اندازه ی کلمه چیزی بروز داد ک بفهمم چطور شد ک یهو کل اقوام شوهر دیگه دورهمی هاشون ،مسافرت رفتناشون ،گشت و گذاراشون و ... رو بدون من انجام میدن ینی تا تیرماه امسال هرجا میرفتن ب ما میگفتن ک از ماشینمونم بهره کافی رو ببرن (اونایی ک ماشین نداشتن مجبور میشدن مارو هم دعوت کنن ک ب این بهونه با ماشین ما بیان)

اره خلاصه الان من هیچ رفت و امدی با هیچکدوم خانواده شوهر ندارم 

عروسی خاهرمه و ما رسم داریم تا هفت پشت غریبه رو هم دعوت میکنیم و اگر دعوت نشدن گلایه و شکایت ب راهه

خاهرم اصلا دوس نداره ک دعوت شن هزینه عروسی رو هم کامل داماد میده و اونم گفت کارتارو نده ما کسی ک طردت کرده نمیخایم تو عروسیمون باشه تازه بیان هم کادو نمیدن چون اصلا اهل کادو دادن نیستن فقط اقوام نزدیک پول خیلی ناچیزی میدن درحد خانواده ای ۱۰۰ تومن (اینو ب چشم دیدیم)

حالا بابام کارت عروسی برا همه خاندان شوهرم نوشته ک بهشون بدم ولی من فقط میخام ب پدرشوهرم تنها کارت بدم و بقیه وقتی کارتی نیگیرن یعنی دعوت نیستن اگر گلایه کردن ک مطمینم صدرصد گلایه میکنن نمیدونم چی بگم ک لاقل اینجور ی تیکه ای ب کارشون بندازم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یه ساله باهاشون در ارتباط نیستی دیگه چه گله‌ای؟ بگو منتظر بودم ببینمتون بهتون خبر بدم.

بعد اون دوران گذشت که مهمونا مهمون دعوت کنن. شما خودتون مهمون خانواده داماد جدید هستین. اون چه رابطه‌ای با مثلا شوهرِ خواهرِ شوهرِ خواهرِ زنش داره؟ اصلا به عمرش این آدمو میبینه که براش چند میلیون پول ورودی تالار بده؟ خود عروسم که میگه نیان

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

هیچی راحت بگو محدودیت داشتیم این جمله رو بارها سر برنامه های مختلف ب ما گفتن منم دقیقا سر برنامه هامون همین جمله خودشون رو بهشون پس گفتم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

اگه با فامیل همسر غریبه این، لزومی نداره دعوتشون کنی، جاری منم،واسه عروسی خواهرش فقط مادرشوهرم رو دعوت کرد، شوهرم تنها دعوت کرد، اونم به خاطر اینکه مادرش رو ببره عروسی.. 

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
عزیزم فقط به پدرشوهرت کارت بدهبقیرو ول کن بزار گلایه کنن مهم نباشه برات

دوس دارم اگر یک درصد فرصت داشته باشم ک ی تیکه ای بپرونم بدونم چی بگم 

خب اونا دوساله همیشه میپرسیدن کی عروسی خاهرته دنبال ی شام مفتن ،بعد ک بفهمن دعوت نشدن میگن چرا مارو دعوت نکرده 

دوس دارم اگر یک درصد فرصت داشته باشم ک ی تیکه ای بپرونم بدونم چی بگم خب اونا دوساله همیشه میپرسیدن ک ...

دقیقااا ولشون کن به خودت برس داف شو استوری بزار بسوزنن😍😂

راستی عزیزم چرا رسم هدیه دادن ندارید؟

من لرم حتی اگه غریبه ایم باشه بدون خانواده بالای ۵۰۰میدن

باخانواده ۲میلیون سقفشه