2777
2789

بزار کامل تب واکسنش خوب بشه بعد بزن دو درده نکن بچه رو 

گناه داره 

ی هفته بعداز واکسنش بزن ک کامل خوب بشه اگه تب کنه البته 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرمن هم تا فیلم ختنه و نمونه کار یه دکتری رو خودت با چشم ندیدی نباید بری بچه تو ختنه کنی!

مگه چیه آخه! خیلی ساده س ! همین الان تو اینترنت تو اینساگرام بنویس : فیلم ختنه

اول فیلم های ختنه دکترهای مختلف و نظرات پدرمادرای بچه ها رو ببین

بعد بدون پشیمانی برو آقاکوچولوت رو ختنه کن!

راس میگن! اگه دیدی نمیذارن بالاسر بچه ت وایسی و نظارت کنی بر کار پزشک و اون کمک پرستاره! معلومه یه کاسه ای زیر کارشون هس معلومه یه جای کارشون می لنگه دیگه مشخصه! داره علنا مخفی کاری می کنه خوب!!

فقط اگه گذاشتن بالا سربچه معصومت باشی و حاضر و ناضر باشی برو ختنه کن والا قید اون دکتره رو بزن! بچه تو ندی دست یه کمک پرستار ببره واسه خودش هرجوری خواس با بچه رفتار کنه!!

مامانا دقت!! تا تحقیق نکردید ختنه نکنید! خیلی از این متخصص ها ی اطفال حتی ارولوژی حتی تو عمرشون ۱۰۰ تا ختنه هم نکردن! ختنه یه کار حرفه ای و تجربیه با کتاب خوندن تو دانشگاه که نمیشه گوشت بچه مردم رو درست برید و ختنه ش کرد!

حتما برید پیش یه دکتر که ۲۰ سال تجربه داشته باشه! درست و غلط رو عملا یاد گرفته باشه! فقط کتابی نباشه سوادش!  اقلا سالی هزار تا ۲ هزار تا ختنه انجام داده باشه

اگه کار درست باشه و الکی نباشه حتما فیلم نمونه کارهای ختنه ش تو اینترنت یا اینستاگرام باید موجود باشه

حتماً با تحقیق بچه رو ختنه کنین می خواد اون بچه صد سال با اون عضوش زندگی کنه

پس یه کم وقت بذارین فیلمهای ختنه دکترهای معروف رو ببینین و فقط بروید دکتری که از خودش مطمئنه و اجازه می ده والدین بالاسر بچه شون باشن و ترسی نداره از نظارت والدین

به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست

بله درسته حتماً با تحقیق بچه رو ختنه کنین می خواد اون بچه صد سال با اون عضوش زندگی کنه

پس یه کم وقت بذارین فیلمهای ختنه دکترهای معروف رو ببینین و فقط بروید دکتری که از خودش مطمئنه و اجازه می ده والدین بالاسر بچه شون باشن و ترسی نداره از نظارت والدین

حتما پیش یه دکتر با سابقه برین اقلا هزار تا ختنه کرده باشه

فیلم ختنه نمونه کار درس حسابی داشته باشه

دستش نلرزه کج نکنه

مگه برا پیک نیک نمیرین شمال حالا بخاطر یه عمر زندگی بچه برید پیش یه دکتر قوی و با تجربه جای دوری که نمیره! بچه میخواد با اون آلتش خانواده تشکیل بده یه عمر زندگی بکنه لطفاً برا ختنه بچه تون کم نذارین مهمه مهمه!!

منم همش می گفتم من که جرئتش ندارم! بمونه واسه بعد بعد بعد !!

اما شوهرم اصرار داشت که دیر بشه سخت میشه و تحقیق خیلی می کرد

اما وقتی فیلمهای ختنه دکتربلندی و نظرات خوب مردمی رو بهم نشون داد

بالاخره یه ذره راضی شدم و رفتیم شهریارتهران البته خودمون نزدیک اصفهان هستیم

خدا رو شکر هم کار هم رفتاردکتر بلندی از فیلمهاشونم بهتر بود!

دکتربلندیخیلی ما رو تحویل گرفتن بچه رو عین نوه شون تحویل گرفتن

اولش همون تست بیحسی معروف دکتربلندی قبل از ختنه رو رو شاهان من هم تست کردن واقعا به چشم خودمون دیدیم که بچه۱۰۰درصد سرّ شده!! و موقع ختنه اصلا اذیت نشد اصلا گریه یا متوجه حتی نشد !

خودم یواشکی از پشت پرده نیگاه میکردم دکتربلندی مسلط و با اعتمادبه نفس عجیب تو هفت دقیقه شاهانم ختنه کرد بدون درد بدون خونریزی بچه همش داشت تی وی نیگاه میکرد!

بعد ختنه هم تلقن مستقیم دکتربلندی رو دادن۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹ و رایگان هرروز تصویری ویزیت شدیم خداروشکر عالی بوددددددددد

پسرم دنیای زیبای من