2777
2789
عنوان

شما جای من بودید طلاق میگرفتید❓

762 بازدید | 33 پست

وارد جزئیات رابطه ام نمیشم

فقط در همین حد بهتون بگم به یه ادم افسرده تبدیل شدم که دیگه به هیچی امید نداره و فقط ارزو میکنه از دست اون ادم خلاص شه! 

از طرفی من به خاطر شرایط بد مجردیم تن به ازدواج دادم و دوباره فکر رفتن به اون خونه عذابم میده.... واقعا سردوراهی بزرگیم... اینجوری با بدبختی ادامه بدم یا جداشم و زندگیمو بسازم... شما جای من بودین چه تصمیمی میگرفتین؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بچه داری؟؟

نه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودم مستقل میشدم دستم تو جیب خودم میرفت ک نیازی ب کسی نداشته باشم بعد طلاق میگرفتم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

اگه استقلال مالی داشته باشم

بتونم یه خونه اجاره کنم

جدا میشم

قید خانوادممم میزنم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

برای خودم مستقل میشدم دستم تو جیب خودم میرفت ک نیازی ب کسی نداشته باشم بعد طلاق میگرفتم

سر همین مستقل شدنم جنگ اعصاب داریم ما

خب جزئیات و بگو‌.اگه شوهرت مشکل جدی نداره وزندگیت درست میشه برو مشاوره اول افسردگیت و درمان کن بعد با شوهرت مشاوره برید و تلاش کنید .فکرنکن طلاق هم به این راحتی هستش 

نه .. پیش تراپیست رفتی؟بنظرم کمک کنندس هر دوتون برید اگه امکانش هست

شوهر احمقم آدم نمیشه

تو دوران قاجار مونده

زندگی با ادمای عقب مونده واقعا سخته 

یه جا خوندم:

«روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش. باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت، خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن. اونا باید باشن تا از زندگیت لذت ببری و حالت خوب باشه کنارشون. نه برعکسش. زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست.»

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

شوهر احمقم آدم نمیشهتو دوران قاجار موندهزندگی با ادمای عقب مونده واقعا سخته

بازم‌تلاشتو کن که بعد پشیمون نشی بگی‌چرا تلاش نکردم

همیشه اخرین راه طلاقه

الهی! یک نفسِ عمیق از سرِ آسودگی لطفا.
علت اینکه از زندگیت راضی نیستی چیه؟؟

خیلی چیزا

دلیل زیاد دارم، به هرکیم گفتم بهم حق داده

چون همسرم هیچ تلاشی نکرد برای این زندگی و حال خوب من:) 

خیلی چیزادلیل زیاد دارم، به هرکیم گفتم بهم حق دادهچون همسرم هیچ تلاشی نکرد برای این زندگی و حال خوب ...

مطمئنی اون آدمایی که باهاشون صحبت کردی واقعا آگاه بودن؟؟؟