2777
2789
عنوان

همو دوست داریم ولی

76 بازدید | 14 پست

وضعشون انچنان خوب نیس و بهم‌میگه من خیلی دوستت دارم میخام خانم خونم بشی ولی نمیخام تو ای شرایط باشی دوس دارم وضعم خیلی خوب بشه خونه و ماشین داشته باشم منم گفتم عرضه داشته باشی باید کار کنی خودت بکشی بالا بهم‌میگه میتونی بسازی باهام تا اخرش  بنظرتون چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تازه اولشه بنظرم تمومش کن من همین اشتباهو کردم حالا موندم با یه عشقی که به هیجا نمیرسه

قصدش جدی هس ولی واقعا خانوادم منو ب همچی آدمی‌نمیدن. نه خونه ن ماشین نه بخاد خرج نامزدی عروسی بده

قصدش جدی هس ولی واقعا خانوادم منو ب همچی آدمی‌نمیدن. نه خونه ن ماشین نه بخاد خرج نامزدی عروسی بده

ما هم دقیقا همین بودیم 

همون اوایلم خانوادم مخالفت کردن ولی من هی پافشاری کردم

ما هم دقیقا همین بودیم همون اوایلم خانوادم مخالفت کردن ولی من هی پافشاری کردم

تو این اوضاع اقتصادی پول مهمه منم واقعا دوسش دارم حتی اشکم میریخت با حرفاش. خودش باید بجنگه 

بهش میگم که ها تلاش کن پول در آوردن سخته

اگر خودش انجام نمیده و تو مجبوری هی یادآوری کنی همین الان همین لحظه کات کن خودتو نجات بده

دوپا قرض کن فرار کن از این رابطه

اونی که عرضه و پول نداره مجبوره به احساسات متوسل بشه برای خام کردن طرف مقابل وگرنه هرجا بره زن نمیدن بهش

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

تو این اوضاع اقتصادی پول مهمه منم واقعا دوسش دارم حتی اشکم میریخت با حرفاش. خودش باید بجنگه

دوست پسر من از یه تراکتور بیشتر کار میکنه 

ولی هیچکسو نداره کمکش کنه به هیچیم نرسیدیم فقط حسرت موند رو دلمون 

اگر خودش انجام نمیده و تو مجبوری هی یادآوری کنی همین الان همین لحظه کات کن خودتو نجات بدهدوپا قرض کن ...

خودش میگه دوس دارم خانومم تو ناز و نعمت باشه ک مردم تیکه نندازن.بعد بگن طرف فقیر بود ب پول رسید