2777
2789
عنوان

وقتی نتونی از بچه ات دفاع کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 40 پست
من همینجوریم سالی یه بار میرم پایین طفلک پسرم درتمام طول روز شاید نیم ساعت پایین نباشه پدرشوهرم روش ...

سه ماه نبیننش درست میشن

عروسمون از ما ناراحت میشه دوماه نمیزاره بچه هاشو ببینیم😂😂😂حالا ناراحتیش سره چیه؟؟😕خاله اتون کادو کم داد😂😂😂ولی جدا تاثیر گذاره نزاری بره برار قشششنگ دلشون تنگ بشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
مدام باهاش کلنجار میرم که نره خونه مادرشوهرم ولی باز میره اونجا وشر  میشه

من این اخلاقو پدر ومادر خودم دارن من دفعه اول چیزی نمیگم ولی اگه دیدم باز به بقیه بچه ها چیزی نمیگن به بچه من میگن بچمو برمیدارم میرم خونه خودم بابام طفلکی فهمیده ناراحت میشم چیزی نمیگه دیگه۰ ولی اگه خواهر وبرادرام باشن میگم   دوست نداری بیام خونتون نمیام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بعضی اوقات بابام دخترمو دعوا میکنه اینم قبول دارم که دخترم خیلی شیطونه ولی ناراحت میشم اخم میکنم به مامانمم میگم ناراحت میشم بابا اینطوری رفتار میکنه اگه این طوری میخاد باشه من نیام اونم میره بهش میگه سعی میکنه مراعات کنه 

به پسرم گفت اگه دوباره جیغ بکشی میندازمت بیرون از خونه من چی باید میگفتم؟ 

همونجا جلوش باید به پسرت میگفتی مامان جون کسی تورو نمیندازه بیرون اگرم چیزی بت بگه با هم میریم

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
پدرشوهرم  ومدام بااین بچه لج میکنه متاسفانه ما تو یه آپارتمان باخانواده شوهرم زندگی میکنیم&nbs ...

وای وای نگودلم خونه ازدست پدرشوهرم پیرمرد70ساله بابچه 5ساله من سرجنگ داره همین دوروزپیش بهش میگفت ادمت میکنم توداری بامن کل کل میکنی😑😑😑😑😑حالاسرچی پسرم پنجره روبازمیکردکه توکوچه روببینه هی میگفت نکن حالاکارخاصیم نبوداکلامیگه یجابشین وتکون نخور

منم چندبارگفتم پسرم بیابابابزرگ دعوات میکنه فهمیدم بدم اومده ولب همچنان ادامه دادمتنفرم ازش 

وخدایی که بشدت کافیست

عزیزم نزار هرروز بره اونام حق دارن ارامش میخوان مطمئن باش اگر هفته ای یبار نیم ساعت بره اینجوری نمیشه من بهشون یه جورایی حق میدم اونا دیگه سنی ازشون گذشته صبر  و حوصله مارو ندارن

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

سلام، من یه بار خواهرم دست رو بچم بلند کرد و زدش، اولش من بهش گفتم چرا زدیش، پروکرده دراومد گفت اگه دفه بعد همین کارو کنه نوبت تو هست، منم عصبانی شدم وزدم تو صورتش با ما زدم پشت پاش و افتاد روی زمین و نشستم روی دلش ، بهش گفتم سری بعدی اگه دست روی بچم بلند کنی بازم میشینن روت، دیگه از اون موقع جرات نداره با بچم بد رفتاری کنه

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜