مامانا تاحالا شده یه بزرگتر به بچه اتون توهین کنه وبه احترام بزرگتر بودنش هیچی نگید وفقط خودخوری کنید؟البته بچه تون مقصر هم نباشه امروز این اتفاق واسه من افتاد الان آنقدر ناراحتم که حد نداره
درست میگین ولی اونجا چندتا بچه دیگه هم بودن فقط پسر من تذکر شنید والان با چشم گریه رفت مهد حس میکنم ...
دقیقا من حالت رو درک میکنم خیلی شرایطم شبیه شماس
آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
به پسرم گفت اگه دوباره جیغ بکشی میندازمت بیرون از خونه من چی باید میگفتم؟
من بودم تا دو سه ماه خونشون نمیرفتم درست میشدن
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
چهارتابچه بازی میکردن فقط به بچه من گیرمیدادن چرامیدوی چراجیغ میزنی بازی بلدنیستی.....
وهزارتا چیزدیگه
الان آرامش گرفتم
خیلی ببینمشون ماهی یه بار
آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
مدام باهاش کلنجار میرم که نره خونه مادرشوهرم ولی باز میره اونجا وشر میشه
در خونه رو قفل کن
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من سر بچم با بابامم تعارف ندارم . این موضوع رو از روز اول برای همه قشنگ جا انداختم
منممم
با بچم شوخی بکنه بترسه زدمش بابامو 😂