2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر مامانم تا چهارشنبه نیست امروز جوابشو گرفتم نمیتونم تا اونموقع صبر کنم

برو گوگل کنار ایکون دوربین هست بزن اونجا عکس بگیر از نتیجه ازمایش بعد قسمت سرچ به انگلیسی بنویس نتیجه ؟جواب میده

عزیز اسکن استخوان رو انکولوژیست درخواست دادن ؟ کنسرشون متاستاز نداده خداروشکر . اگر رادیوتراپی میشدن بدنش پاسخ خوبی داده . سنشون اگر بالاست فقط کمی به زبون خودمون خوردگی داره مفاصل سر استخوان ها اونم نوشته بخاطر افزایش سنه

🌸

عزیز اسکن استخوان رو انکولوژیست درخواست دادن ؟ کنسرشون متاستاز نداده خداروشکر . اگر رادیوتراپی میشدن ...

بله مامانم سرطان سینه داره این آزمایش رو خواستن ببینن به جای دیگش نزده باشه شما مطمعنی؟

شرمنده تفسیر اولی بخشی ناخوانا بود من کامل نخوندم

این ازمایشات کامل نیست و احتمال اسکن دیگه ای هم بخواد بعدا دکتر 

جمجمه، زانو‌، بخشی از ستون مهره ها، و استخوان شانه تغییرات دژنراتیو دارن . برای جمجمه به علت افزایش سنه به احتمال زیاد و نرماله ، بقیه موارد هم احتمالا متاستاز هست . ببرین دکتر تفسیر کنه اینجا بپرسین بیشتر نگران میشین .

کنسر پستان اصولا درمان میشه و جای نگرانی نداره . فقط نتیجه ازمایش هرچی هست  اجازه ندید خودش متوجه بشه ، یکی از اشنایان مارو اینجوری درمان کردن و بعد سال ها نمیدونست در چه حد بدخیمه سرطانش

🌸