الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله دانشجوام ولی خب قطعا نظر اصلی رو پزشکشون باید بدن
اره دوز شیمی درمانی و پرتودرمانیش رو بالاتر میبرن انشالله که خوب میشن ولی بازم میگم حتما زودتر ببرین پیش انکلوژیست. با ازمایشات و اسکن های بعدی معلوم میشه شدتش درچه حده.
چشم ، انشالله خدا شفا بده خبر خوش بهمون بدی. نگران نباش عزیزم امروزه برای هرر بیماری ای درمان هست. سرطان پستان جزو سرطان هایی که کشنده نیست و بهبود پیدا میکنن . من نمیخوام اطلاعات اشتباه بهت بدم خدایی نکرده ، در این حد میدونستم فقط . اینکار تخصصی هست حتما از دکترش وقت بگیر . خودشو نگران نکنین روحیه شو خوب نگه دارین سریع درمان میشه سیستم ایمنی مستقیما به روحیه مربوطه.جدا از این تو اشنایان ما هرکی درگیر بوده الان سال هاست زندگی خوبی داره و سالمه خداروشکر. احتمالا درد استخوان داره یا پاهاش گز گز میکنه و بی حس میشه ؟