2777
2789
شرمنده تفسیر اولی بخشی ناخوانا بود من کامل نخوندماین ازمایشات کامل نیست و احتمال اسکن دیگه ای هم بخو ...

اره سی تی اسکن سرو گردن و شکم پهلو هم نوشته هنوز اماده نیست،یعنی  سرطان زده به جای دیگش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو پاتولوژیست تو تفسیرش مینویسه با اسکن استخوان مشخص نمیشه .

عزیزم مامانم الان تو سینش و زیر بغلش توده بدخیم داره،شما تو این آزمایش متوجه شدی که سرطان به جاهای دیگش هم زده؟

شرمنده سر افطار بودم

بله  دانشجوام ولی خب قطعا نظر اصلی رو پزشکشون باید بدن

اره دوز شیمی درمانی و پرتودرمانیش رو بالاتر میبرن انشالله که خوب میشن ولی بازم میگم حتما زودتر ببرین پیش انکلوژیست. با ازمایشات و اسکن های بعدی معلوم میشه شدتش درچه حده. 

🌸

شرمنده سر افطار بودمبله دانشجوام ولی خب قطعا نظر اصلی رو پزشکشون باید بدناره دوز شیمی درمانی و پرتو ...

توروخدا سرنماز واسه مامانم دعا کنید،تو گوگل نوشته درمان نداره؟میشه یکم راهنماییم کنی

توروخدا سرنماز واسه مامانم دعا کنید،تو گوگل نوشته درمان نداره؟میشه یکم راهنماییم کنی

چشم ، انشالله خدا شفا بده خبر خوش بهمون بدی. نگران نباش عزیزم امروزه برای هرر بیماری ای درمان هست. سرطان پستان جزو سرطان هایی که کشنده نیست و بهبود پیدا میکنن . من نمیخوام اطلاعات اشتباه بهت بدم خدایی نکرده ، در این حد میدونستم فقط . اینکار تخصصی هست حتما از دکترش وقت بگیر . خودشو نگران نکنین روحیه شو خوب نگه دارین سریع درمان میشه سیستم ایمنی مستقیما به روحیه مربوطه.جدا از این تو اشنایان ما هرکی درگیر بوده الان سال هاست زندگی خوبی داره و سالمه خداروشکر. احتمالا درد استخوان داره یا پاهاش گز گز میکنه و بی حس میشه ؟

🌸

چشم ، انشالله خدا شفا بده خبر خوش بهمون بدی. نگران نباش عزیزم امروزه برای هرر بیماری ای درمان هست. س ...

تا حالا چیزی در مورد درد نگفته،من میدونم سرطان سینه درمان داره ولی اینکه زده به استخوان میترسم اون درمان نداشته باشه

تا حالا چیزی در مورد درد نگفته،من میدونم سرطان سینه درمان داره ولی اینکه زده به استخوان میترسم اون د ...

عزیز بزار من بچه ها سال بالامون بپرسم نتیجه ازمایش رو دقیق بهتون بگم از نگرانی در بیاین

🌸