2777
2789

عزیز نوع بیماریشون DCIS هست ، میتونی تو گوگل بزنی اطلاعات بیشتری ببینی. ولی با اینجور پرس و جو نگرانیت بیشتر میشه فقط و فقط باید انکلوژیست ارجاع داده بشه و کار عمومی و گوگل نیست.

🌸

عزیز نوع بیماریشون DCIS هست ، میتونی تو گوگل بزنی اطلاعات بیشتری ببینی. ولی با اینجور پرس و جو نگران ...

عزیزم میشه شما هر اطلاعاتی راجع به این بیماری دارید بهم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی میشه بگی جواب اسکن مامانت چی بود؟ منم اسکن دادم تا دکتر برم دیوونه میشم من سرطان سینه داشتم و درمانم تموم شده الان اسکن دادم یه چیزایی داره توش شبیه مادر شما 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام عزیزم خوبی میشه بگی جواب اسکن مامانت چی بود؟ منم اسکن دادم تا دکتر برم دیوونه میشم من سرطان سین ...

سلام عزیزم خداروشکر جواب اسکن مامانم عالی بود انشالله برای شما هم خوبه،بردی پیش دکتر