2777
2789

من و نامزدم چند سالی باهم دوست بودیم ک تصمیم گرفتیم عقد کنیم ، حالا بعد عقد خانواده اش میگن ک یا طلاقش میدی یا ما دیگه پشتت نیستیم قرار بود بریم بالای خونه ی مامان همسرم ک دیگه غیرممکنه ماشین همسرمم به اسمش نیست و نمیدونم باید چیکار کنیم ،

ما خیلی سختی کشیدیم تا بهم برسیم

تموم سرمایمونم ۳۵۰ تومنه

بنظرتون برای شروع زندگی چجوری میتونم مدیریتش کنم؟!

اینم بگم شهر ما تقریبا ارزونه مثلا با ۵۰ تومن میشه خونه اجاره کرد  

و تو فکر اینیم ک با همین سرمایه حداقل ی کاری رو راه اندازی کنیم ک بتونیم خرج زندگیو در بیاریم

میشه بگید چجوری میشه مدیریتش کرد؟!

منم خواهرتون🙂🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام ازدواجتون موجوده عایا

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ازدواج با کسی که خانواده ش مخالف آدم هستن همیشه سختی های خودش رو داره

اگر دوست شما با علم به این مخالفت عقد کرده که باید پای سختی هاش هم بمونه

ولی این وسط تعیین کننده همسر ایشون هستند که باید نشون بدن چقدر پای همسرشون و سختی های زندگی می مونن

آیا حمایت خانواده براشون مهمتره یا همسری که علیرغم مخالفت خانواده انتخاب کرده؟

البته گاهی هم کمی صبوری و گذشت زمان حلال مشکل هست و اون طرف بعد از مدتی وقتی ببینن تهدید و بداخلاقیشون دیگه تاثیر نداره اغلب نمی تونن بی خیال پسرشون بشن و نرمش نشون میدن. دوست شما هم باید مراقب باشه که به اختلاف دامن نزنه و سعی کنه رابطه رو بهتر کنه

خونه اجاره کنین 

کمی طلا بخر برای روز مبادا 

بعد با 50 الی100تومنش جنس از جای ارزون هرچی ک توانشو دارین سفارش بده و مغازه اجاره کنین و بفروشین درکنارش انلاین شاپم داشته باشین و توی دیوار و باسلام و ترب و شیپور و ایسام و دیجی کالا و روبیکا و... ام بزارین 

.... 

ی موتور دست دومم بگیرین فعلا تا بعد 

اگر بکارتون بیاد ک خوبه وگرن اینم میشه همون سرمایه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یکم فکر کن دوسال بعد همسرت از لین شرایط خسته میشه بهترین کار اینه خودت یه فکری به این شرایط کنی 

موندن تو این شرایط سخت یه ریسکه 

اگه همسرت شغل مستقل و خوبی داره باهاش بمون وگرنه دوسال بعد ب خاطر فشار مالی من بهت قول میدم اززندگی سیر میشه و سرد میشه صشنگ جلوی چشمامه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40