2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان دارم دکتر نوشته برام نمیدونم چیه

اهان تنبلی و قند انگار مکمل همن وقت رژیم حذف قند داشته باشی تنبلیتم تقریبا درمان میشه چون من نمیتونم قرص هورمونی بخورم اومدم رژیم و رعایت کردم پریودام تنظیم شد منی که چندماه ب چندماه پریودمیشدم ناخواسته ام باردارشدم طوری که بخدا اولین سوند بارداری رفتم ۲تا تخمک داشتم دکترمیگفت داروی تحریک تخمک خوردی باورش نمیشد

اهان تنبلی و قند انگار مکمل همن وقت رژیم حذف قند داشته باشی تنبلیتم تقریبا درمان میشه چون من نمیتونم ...

اگه مقاومت به انسولین نداشته باشم میتونم شیرین جات مصرف کنم؟

ازمایش اولیم قبل صبونه  عددش ۵

ازمایش بعد صبونه ۴۰

اگه مقاومت به انسولین نداشته باشم میتونم شیرین جات مصرف کنم؟ازمایش اولیم قبل صبونه عددش ۵ازمایش بعد ...

برامنکه آزمایش میدم اینطوری نمینویسه نمیدونم  میزنه  اف بی اس .

اف بی اس ۱۲۰مین.

یه دونه ام ای وان سی که قند ۳ماهم هست

چرا همه اینایی که گفتین رو دارم

خب بیشتر ب خاطر تنبلی که فکرمیکنم شممام مثل من رعایت کنی همهی مشکلت حل میش. 

حتی اگه قند نداشته باشی خوبت میکنه  باید شکمت بره حذف قندو شیرینی جات جایگزینش توت و خرما  کشمش‌ .بربری کف دست بیشترنمیخوری برنج۱۲قاشق  بهترین نون سنگگ.

هفته ای ۱ بار مجازی هرچی خواستی بخوری شیر و تخم مرغ ابپز هرروز بخور بای دونه خرماکنارش.پیاده روی هرروز داشته باش.

سوالی هست بدونم جواب میدم؟