2777
2789

پسر منم ۹ ماهه ست ۸ کیلوعه خیلی کمه وزن اولیه ش ۴ کیلو و ۸۰ گرم بود الان باید ۱۰ کیلو میبود پسر منم هیچی نمیخوره

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلی نداره اره؟

نه چه مشکلی. بچه ی کوچیک منم خیلی کم خوراک بود شیرم حتی کم میخورد خیلیم مریض میشد . چقدر غصه میخوردم اما الان فهمیدم الکی خودمون ناراحت میکردم راستی وزن بدو تولدشم ۳۷۰۰ بود

نه چه مشکلی. بچه ی کوچیک منم خیلی کم خوراک بود شیرم حتی کم میخورد خیلیم مریض میشد . چقدر غصه میخوردم ...

نه خداییش مریض نمیشه ولی میگم نکنه نخوره مغزش کوچیک بمونه به چیزای چرتو پرت فکر میکنم

از فرنی و تخم مرغ و چیزای شیرین متنفره بالا میاره سوپ و آش و تیلیت آبگوشت دوس داره اونم خیلی کم میخو ...

دندون داره؟

شیرینی فرنی رو کم کم

حریره خرما و گندم بده

سوپ بده 

ببین چیزی توی غذا له نشده باشه احتمال داره بالا بیاره 

توی سوپ سیبزمینی قشنگ بزن وزن میگیره 

و کم کم بده بخوره تا کامل قورت نداده قاشق بعدی رو نده 

ماهیچه و برنج هم که باید بدی 

میوه اینا بدی اشتهاش باز میشه 

تخم مرغ هم فقط زرده هفته ای یکبار با شیر قاطی کن نرم بشه میخوره 

نه خداییش مریض نمیشه ولی میگم نکنه نخوره مغزش کوچیک بمونه به چیزای چرتو پرت فکر میکنم

راستی حتی دور سرشم یه مدت رشدش کم شد اما بچم ماشاالله از همون موقع خیلی باهوش و زرنگ بود ۹ ماهگی راه افتاد و خیلی خیلی کوچیک بود حرف میزد الانم بسیار باهوشه ماشاالله تو کلاس ۴۵ نفره نفر اوله. معلماش خیلی دوستش دارن هر سال . کلا غصه وزن رو نخور .