بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جنین تو روزای آخر و هفته های آخر روزی ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم میتونه اضافه کن . دکتر ب من گف آجیل و کباب و... بخوری روزی ۲۰۰ اضافه میشه همون هفته آخر ک سزارین شدم
اولین سونو رفتم یه دکتر دیگه..امروز هم یه دکتر دیگه
احتمالا دکتره اشتباه کرده
و یا خود دستگاه شون مشکل داشته
الا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَ تَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ🕊️قاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَ يُخْزِهِمْ وَ يَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ>چرا نمیجنگید با گروهی که پیمانهای خود را شکستند و عزم خود را بر اخراج پیامبر جزم کردند و آنان بودند که نخستین بار با شما جنگیدند آیا از آنان میترسید؟ پس خدا سزاوارتر است که از او بترسید، اگر مؤمن هستید.با آنان بجنگید تا خداوند آنان را به دست شما عذاب کند و رسوایشان سازد و شما را بر آنان پیروز گرداند و دلهای مؤمنان را شفا بخشد.آیه های ۱۴ و ۱۵ سوره مبارکه توبه🌱