2777
2789

چهارشنبه رفتم سونو ۱/۷۰۰ چون صدک ننوشته بود دکتر گفت دوباره برو

امروز رفتم وزنش گفت ۲/۳۰۰ صدک ۴۷.. خوبه؟

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

ماشاللهلا حول و لا قوه الا بلاهعزیزم شما مادرشی نباید اینجوری بگی حداقل قبلش یه صلوات بفرست براش😒

من میگم اشتباه کرده دکتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشاللهلا حول و لا قوه الا بلاهعزیزم شما مادرشی نباید اینجوری بگی حداقل قبلش یه صلوات بفرست براش😒

اولین سونو رفتم یه دکتر دیگه..امروز هم یه دکتر دیگه

اولین سونو رفتم یه دکتر دیگه..امروز هم یه دکتر دیگه

احتمالا دکتره اشتباه کرده

و یا خود دستگاه شون مشکل داشته

الا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَ تَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ🕊️قاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَ يُخْزِهِمْ وَ يَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ>چرا نمی‌جنگید با گروهی که پیمان‌های خود را شکستند و عزم خود را بر اخراج پیامبر جزم کردند و آنان بودند که نخستین بار با شما جنگیدند آیا از آنان می‌‌ترسید؟ پس خدا سزاوارتر است که از او بترسید، اگر مؤمن هستید.با آنان بجنگید تا خداوند آنان را به دست شما عذاب کند و رسوایشان سازد و شما را بر آنان پیروز گرداند و دل‌های مؤمنان را شفا بخشد.آیه های ۱۴ و ۱۵ سوره مبارکه توبه🌱

جنین تو روزای آخر و هفته های آخر روزی ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم میتونه اضافه کن . دکتر ب من گف آجیل و کباب و... ...

اشتباه نشده؟ اخه اولین سونو رفتم یه دکتر دیگه..امروز هم یه دکتر دیگه

ممکنه دستگاهاشون باهم فرق کنه؟

عزیزم امضات میشه توضیح بدی😍خیلی جالب اومدبرام

عزیزم🌸 سالهایی که گذشت و تو اون سال اتفاقای بزرگی که افتاد.. مثلا یه سال عقد کردیم. یه سال عروسی.یه سال خونه خریدیم و...

نه نمیشه ۶۰۰ گرم خیلی زیاده اشتباه کردی باید ی جای ثابت میرفتی سونوگرافی فوقش،۲۰۰ گرم هفته ای

اولین جا سرش شلوغه دیگه بهم نوبت نمیداد . نوبت بعدیش اردیبهشت بود که من اونموقع زاییدم

بعدشم من بخاطر صدک رفتم. اصلا فک نمیکردم وزنش تغییر انچنانی کرده باشه