2777
2789

نمیدونید چقدر دلتنگم روزام با بدبختی داره میگذره پیام نداده اصلا .رابطمون خیلی خوب بود  ولی بحث شدرفت چکارکنم ترخدا راهکاربدین

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مقصر بودین؟ یا شروع کننده؟اگه آره بله پیام بدین شاید منتظره شما پیش قدم بشیناگر نه که لازم نیست

بحقمون شد گفت میرم خسته شدم از بحث خداحافظی کرد رفت تو اوج دوست داشتنمون

نههههههههههههههه ندهههه،من دیشب پیام دادم و به بدتتتترین شکل ممکن تحقیرم کرد و بلاکم کرد،الان یه جسم تاریک و بی حس شدم دیگه،نشو مثل من

بعد مرگم شعرهایم را بخوان تا بشنوی..سرگُذشتم، تلخ‌تر از درگذشتم بوده است!🖤

دوهفته

برمیگرده صبوری کن اگ اینستاتو داره سعی کن استوری بذاری نه استوری غمگین استوریایی ک مثلا برنامه خودتو داری با دوستات میری بیرون یا هرچی حتی شده فیک. صبوری کن سخته میفهمم من از تو هم بدترم این مواقع ولی یکم دیگ صبر کن خودش میاد

نههههههههههههههه ندهههه،من دیشب پیام دادم و به بدتتتترین شکل ممکن تحقیرم کرد و بلاکم کرد،الان یه جسم ...

واقعا چکار کنم دلم تنگ شده خبری ازش نیست اصلا داغونم

برمیگرده صبوری کن اگ اینستاتو داره سعی کن استوری بذاری نه استوری غمگین استوریایی ک مثلا برنامه خودتو ...

انفالوو کردم تواینستام 

واقعا چکار کنم دلم تنگ شده خبری ازش نیست اصلا داغونم

پیلم بده تا مثل من تحقیر بشی و از تموم دنیا زده بشی

بعد مرگم شعرهایم را بخوان تا بشنوی..سرگُذشتم، تلخ‌تر از درگذشتم بوده است!🖤

نههههههههههههههه ندهههه،من دیشب پیام دادم و به بدتتتترین شکل ممکن تحقیرم کرد و بلاکم کرد،الان یه جسم ...

ناراحت نباش اون ادم لیاقتش نبوده آدم صاف صادقی مث تو تو زندگیش باشه خدا نجاتت داده. اونم در حد شان خانوادش برخورد کرده چیزی از ت کم نشده فقط خدا مسیر درستو نشونت داده