2777
2789

خوااااهشا مادرا دقت کنید اشتباااه جبران ناپذیری کردم شما خدای نکرده تو این دام نیوفتین

دخترم از 8سالگی علایم بلوغ داشت با رعایت مواد غذایی و نکات دیگه کنترلش کردیم دکتر غدد هم میبردم گفت فعلا تا رشد طبیعیش رو بکنه ولی 10 سالگی اومد جلوگیری از بلوغ تجویز کرد به همراه هورمون رشد و متاسفانه تا 12سالگی زد و جلوی بلوغ رو گرفت 

دکتر نادان نگفت این صفحاتش داره بسته میشه بزار رشد طبیعیش رو بکنه خودم هم فکر میکردم این که علائم بلوغ نداره نه سینه داره نه پریود شده (چون جلوگیری از بلوغ میزد) پس یه جهش رشدی داره یا امپول قطع بشه رشدش بهتر میشه ولی متاسفانه صفحات رشد دخترم داره بسته میشه و هنوز قدش144 هست تو یه سال یه دفه صفحه استخوانیش سه سال رفت جلو و به 15رسید در حالی که 12سالشه 😭😭😭

امپول جلوگیری از بلوغ بعد ۱۰ تا ۱۱ سالگی دختران اصلا نزنید جهش رشدی رو میگیره و قد کوتاهتر از طبیعیش میشه اینو چند تا دکتر متخصص دیگه گفتن و تایید کردن

اگه بچه هاتون کمبود هورمون رشد داره و صفحات هنوز بازه و دکتر متخصص تجویز کرده بزنید هورمون رشد به موقع بزنید حتمااا

و خوابش رو حتما درست کنید

لطفا دعاام کنید دارم میسوووزم 

من همه ش منتظر جهش رشدی دخترم بودم 

لطفا دعاش کنید 😭😭

خواااهش میکنم دعا کنید چند سانت دیگه رشد کنه

بنظرم حداقلش ۶ سانتم اضافه میشه و قدش میشه ۱۵۰ که اونم واسه دختر عیب نیس چون خیلی از دوستام قدشون ۱۵۲ اینا هست و بد نیست

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خودم ۱۵سالگی پر ی و د شدم ولی علایم از ده سالگی بود مثل درد گرفتن و سفت شدن س ی ن ه ،و تا پی ...

مهم سن استخوانی هست که صفحات باز باشن

کسانی که بلوغ زودرس دارن باید حواسشون بیشتر به صفحات رشد باشه نه صرفا به علایم ظاهری بلوغ توجه کنن

که من این همه مدت اینو نمیدونستم....

بنظرم حداقلش ۶ سانتم اضافه میشه و قدش میشه ۱۵۰ که اونم واسه دختر عیب نیس چون خیلی از دوستام قدشون ۱۵ ...

خدا از دهنت بشنوه از کجا میگی؟

منی که قد بالای 160برا دخترم تصور میکردم حالا به 150راضی شدم😭😭😭

خدا از دهنت بشنوه از کجا میگی؟منی که قد بالای 160برا دخترم تصور میکردم حالا به 150راضی شدم😭😭😭

یعنی آمپول ضد بلوغ  جلوی رشد رو‌ گرفته؟؟

خب چرا به دکترش هیچی نمیگی حالا شاید تا دخترت پریود نشده دارویی تقویتی چیزی بده رشد کنه قدش 

ضمنا قد بعد از پریود هم رشد می‌کنه 

عزیزم چقدر ناراحت شدم میتونم تاحدودی درک کنم بااینکه زحمت کشی وتوجه کردی به دخترت نتیجه دلخواه نگرفتی 

امیدوارم بازم افزایش قدی داشته باشه و به نتیجه دلخواه برسی 

تایپک تجربه من ازبلوغ زودرس دخترم مطالعه کن تجربیات زیادی بدست میاری 

من برای دخترم همین اشتباه رو کردمالان ۲۷ سال داره و قد ۱۴۷اگه دخترتون پریود نشده حدود ده سانت دیگه ا ...

تا چند سالگی امپول جلوگیری بلوغ زدین؟ هورمون رشد نزدین؟

مهم صفحات رشد هست پریود رو در نظر نمیگیرن

الان بچه ها خیلی بلندتر از پدرومادرا میشن قد زیر ۱۵۰ دیگه به ندرت هست

امیدوارم دخترتون قد بکشه هرچه زودتر.. اسم دکترش چیهمنم می‌خوام دخترمو ببرم باز دکتر سینش سفت شده نه ...

من شهرستانم

تغذیه شو درست کن اگه دکتر دید علایمش سریع میره جلو یه سال شاید جلوش رو بگیره بیشتر نه اصلا 

رو خواب و تغذیه ش جدی کار کن گرمیجات کمتر بده 

اگه هورمون رشد کم داره بزن حتما

یعنی آمپول ضد بلوغ جلوی رشد رو‌ گرفته؟؟خب چرا به دکترش هیچی نمیگی حالا شاید تا دخترت پریود نشده دار ...

بله این امپولا اگه به موقع تزریق نشه جهش رشدی رو میگیره

دکترش رو عوض کردم و دیگه امپول رو قطع کرده

تا چند سالگی امپول جلوگیری بلوغ زدین؟ هورمون رشد نزدین؟ مهم صفحات رشد هست پریود رو در نظر نمیگیرن ال ...

متاسفانه آمپول دکاپپتیل یا همون ضد بلوغ نزدم اون موقع تازه اومده بود و من احمق با یکی از پزشکان مشورت کردم و گفت عوارض داره و نزدم و به من گفتند چون پدرش قد بلند هست دخترتون قدش به ۱۶۰ میرسه ولی سه ماه هورمون رشد زدم دیگه سازمان غذا و دارو تایید نکرد چون سطح هورمون رشد بدنش بالا بود متاسفانه .کاش آزاد می‌گرفتم و میزدم این برمیگرده به هفده سال پیش و الان دخترم  خودش متخصص شده ،!!ولی قدش خیلی آزارش میده,و گاهی مسخره میشه😔

اما خواهر زاده ام دقیقا سن دختر شما بود که زد الان ۱۷۰ شده؟؟

شنیدم جدیدا یک دارو که برای نازایی استفاده میشه مانع بسته شدن صفحات رشد میشه احتمالا کلومیفن هست 

بازم تحقیق کنید

متاسفانه آمپول دکاپپتیل یا همون ضد بلوغ نزدم اون موقع تازه اومده بود و من احمق با یکی از پزشکان مشور ...

اگه سنش کم بود باید ضد بلوغ میزد ولی بالای ده سال دیگه نباید بزنن هورمون رشد هم اگه کمبود نداشت و میزدید فرم صورتش به هم میریخت و مشکلات دیگه درست میکرد 

به نظرم کارتون درست بوده 

خداحفظش کنه بگو علمت رو دائم بروز کن به مریضا قشنگ مشکلشون رو توضیح بده اگه درس خونده هستن روند درمان رو هم بگه ن مثل این دکترای نادان و بی سواد فقط دارو تجویز میکنن