2777
2789
عنوان

نامزدم میگه عکس بدون روسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 70 پست
ببخشید من حواب میدم اون کاربر نیستمچون عاشقت شدهبعضی پسرا خصلتشون اینجوریه دلشون نمیخواد کسی رو که د ...

بحث عکسام نیس.  بحث اینه من نمیتونم ادم محدودی باشم من آزادم تو اجتماعم همیشه.  این محدودم میکنه اینطوری زندگی برام معنی نداره

کاربری دست دو نفره .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بحث عکسام نیس. بحث اینه من نمیتونم ادم محدودی باشم من آزادم تو اجتماعم همیشه. این محدودم میکنه این ...

تو اجتماع که محدودت نمیکنه عزیزم میری سرکار میری هر جایی دوس داری نهایت میخواد بگه یکم مانتوت بلند تر باشه یکی هم اینکه عکس نذاری تو مجازی، خیلی سخت نگیر بابا مردا هم با این چیزا حس غرور و غیرت میگیرن عوضش تو بقیه چیزا برات جبران میکنن این حس غروری که بهش میدی رو

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من اعتقادات دینی ندارم.

مسلمون نیستین؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

لگد میزنی به بختت وقتی پبجت، فالوور پسر داری حق داره

نه نداره

از اول طرف میدونست داره با چه کسی وارد رابطه میشه

اگه پذیرفته دیگه حق اعتراض و تغییر طرف رو نداره

اگه دلش یه دختری میخواد که عکس از خودش نداره از اول بره سراغ همونا 

اول این سوال رو حواب بده ، چون جوابش تعیین کننده ست :  رابطه تون برای ازدواجه یا فقط دوستید؟

اصلا قرار ازدواج هست بینتون؟

✨️عضو گروه سه ستاره هستم  🔹️ شروع رژیم : ۹ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم  🔹️ 

هر کسی که فقط جون تو شناسنامه مسلمانه به این معنی نیست که قلبا مسلمانه

شریعت وطریقت مذهب کاری بنام شناسنامه نداره که

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نمیدونم این نظر درسته یا نه ولی تجربه شخصیمه.

ما اوایل دوستیمون همسرم گیر میداد به یه سری چیزا خیلیم بحث داشتیم. من کوتاه اومدم و رفته رفته طبق شناختی که از من پیدا کرد و مطمئنا فرهنگ جامعه که باز تر شد. الان گیر نمیده خیلی و ذهنش بازتر شده.

البته این جریان ۱۰ سال پیشه.

مطمئنا هر فرد یه شخصیتی داره ولی اگه گیرش در حد پروفایل و ایناست خیلی گارد نگیر ممکنه رفته رفته اون حساسیتشون کم بشه مثل همسر من.