2777
2789
عنوان

نامزدم میگه عکس بدون روسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 70 پست
بیاد خاستگاری هم نمیخام بردارم مگع گرو کشیه اخه

بستگی به عکسات داره

خودتم داری میگی همه چیش عالیه و رفتارش خوبه اگه عکسات واقعا بازه لجبازی نکن و اوکی بده برای برداشتنشون ولی وقتی رسمی شدین

واقعا بستگی به عکسات داره اگه خیلی باز باشن من بهش حق میدماگه نه همه جا کاملا پوشیدست فقط موهاته سخت ...

فقط موهامه یا ی کم پام.   خودم خیلی سعی میکنم رعایت کنم. 

کاربری دست دو نفره .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تغیر ک نمیکنم ب هیچ وجه. ولی ی کم کوتاه میام ک ب ی اندازه به خط قرمزامون تجاوز شه ن ک همش اون کوتاه ...

کلا مراقب باش گلم.ادمهای کنترلگر عمدتا یواش یواش حریم ادم رو میشکنن و تا جایی پیش میرن که اون ادم برای خوردن اب هم ازشون اجازه بگیره

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده
این تازه شروع گیر دادناشه با توجه به شخصیتی که دارین همین اول کار اتنام حجت کنید اصلا کوتاه نیاین دا ...

دقیقا خیلی دوسم داره خیلی زیاد. ولی داره تحت فشارم میزاره. اگر قبول نکنم احتمالا خودش کوتاه بیاد

کاربری دست دو نفره .....
[QUOTE=374668048]والا اوایل نزاشتم. جدیدا گفتم زشته اینقد کله شقی ی کم باهاش راه بیام. الان داره ب ...

خو اگر اینقد شکاک بود که ب این چیزا گیر بده چرا با من وارد رابطه شد مگع نمیدونیت من ازادم. چرا وارد رابطه شده و حالا تلاش میکنه محدودم کنه

کاربری دست دو نفره .....
من به اون حق میدم اگ خودم مرد بودم دوس نداشتم دختری رو بگیرم که عکس بازش دست همه اس

بابا عکس باز چیه. 

فقط روسری ندارم ی جاهایی و شایدد کمی لباسک کوتاه باشع

کاربری دست دو نفره .....
خو اگر اینقد شکاک بود که ب این چیزا گیر بده چرا با من وارد رابطه شد مگع نمیدونیت من ازادم. چرا وارد ...

ببخشید من حواب میدم اون کاربر نیستم

چون عاشقت شده

بعضی پسرا خصلتشون اینجوریه 

دلشون نمیخواد کسی رو که دوس دارن بقیه پسرا هم عکساشو داشته باشن و اونو فقط واسه خودشون میخواد

اگه دل به دلش بدی به نظرم بهترین مرد میشه واست 

ولی اگه نه عکسات تو اینستا مهم تره که هیچ. 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
رد فلگای عجیب غریب مث این نشونه ی اصلا خوبی نیست.وقتی طرف تا این حد سرکوبگر و کنترل کننده هست یعنی ا ...

ولی خییییلی دوسم داره و حواسش بهم هست خیلی بهم توجه میکنه اگر ی ذره ناراحت باشم با اینکه بشدت مغروره ولی نمیخوابه تا از دلم در نیارع

کاربری دست دو نفره .....
دقیقا خیلی دوسم داره خیلی زیاد. ولی داره تحت فشارم میزاره. اگر قبول نکنم احتمالا خودش کوتاه بیاد

ببین این تجربه شخصی خودمه شوهرم اوایل آشنایی دقیقا کم کم شروع کرد به تغییر دادن ظاهر من مطابق خواسته خودش منم اینقدر عاشق و وابسته شده بودم کوتاه اومدم و قبول کردم بعد چند سال فهمیدم چقدر اشتباه کردم و تا حدود ۵۰ درصد ظاهرمو مطابق خواسته خودم کردم اولشم مقاومت کرد فکر کرد مثل قبلم ولی کوتاه نیومدم اگه برمیگشتم به عقب از اول جلوش مایستادم شوهرمنم مثل این آقا خیلی خیلی دوستم داره ولی این کارم کرد 

والا اوایل نزاشتم. جدیدا گفتم زشته اینقد کله شقی ی کم باهاش راه بیام. الان داره بیشتر سخت میگیره. ...

کوتاه نیا

فقط همین رو میتونم بگم

اولش با همین دخالت کوچیک شروع میشه بعد اگه کوتاه بیای درخواستاش بیشتر و بیشتر میشه 

روحت نابود میشه