2777
2789
عنوان

نامزدم میگه عکس بدون روسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 70 پست
تغیر ک نمیکنم ب هیچ وجه. ولی ی کم کوتاه میام ک ب ی اندازه به خط قرمزامون تجاوز شه ن ک همش اون کوتاه ...

اسی خودت رفتار طرف رو تفسیر کردی 

خودت می دونی هی کوتاه میای اون بیشتر گیر میده 

به نظرم خودت عاقلی و تو اجتماع هستی 

تصمیم درست رو بگیر

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخوام وارد این بحث بشمممکنه تعلیق بشمپس این بحث رو ادامه ندیم ممنون

شما سلیقه عنوانی هاتون گفتین، به ما ها میگن انسان مسلمان یعنی شریعت مون مشخصه قابل درک هست واسه مون نباید ها داریم چون طریقت مذهب اجازه بهمون نمیده که نبایدها داشته باشیم براساس سلایق ها سلیقه هامون پیش بریم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

معتقدم کسی که یکو دوس داره باید باهاش کنار بیاد و اونجوری که هست دوسش داشته باشه نه اینکه تغییرش بده! 

مطمئن باااش اگه واقعا دوست داشته باشه برمیگرده! 

پس سعی نکن تو اینجور مسائل کوتاه بیای و اگر نه این توقع هاش بیشتر میشه..

اگه رف بزار بره یا اگه دوسش داری یه تلاش کچولو بکن و بهش پیام بده وبگو من همینم اگه دوسم داری محدودم نکن و بزار با خیال راحت زندگی کنیم و هر چیزی که خودت میدونی بگو... 

اوکیییشما اینطور پیش برین، حوصله بحث در این مورد رو ندارم

بحثی نبود شما تعادل اعصاب ندارین پس نگین بی دلایل سلیقه هاتون به دیگران ،موفق شاد باشین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چی میگی بابا ریپ نزن دیگه

اولا من باباتون نیستم بعدم شما ریپ زدین میتونید بخونید چیز بالقوه تحویل ندین 

مثل شخص خودت آز دانش ، ایت کیمی توتوب بوشدامر

مهربانی و ادب و محبت ردپای خدا در زندگیست امیدوارم زندگیت پر از ردپای خدا باشه

نه اون آقا مشکلی داره نه این خانم.فقط فرهنگ و سبک زندگیشون باهم فرق میکنه.قرار نیست هرکی دیدگاهش مخا ...

به این نمیگن دیدگاه 

دقیقا بیماری پارانویید از گیرای غیر منطقی شروع میشه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️