2777
2789
عنوان

نامزدم میگه عکس بدون روسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به نظر منم اگه عکس گذاشتنات مهم تر از اون و رابطت هست نمی ارزه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بذا برهاین ادم پارانوییدهبگو غیرت داری منو بگیربه قول اون فیلمه دوست پسر مگ غیرتی هم میشه

نه اون آقا مشکلی داره نه این خانم.فقط فرهنگ و سبک زندگیشون باهم فرق میکنه.

قرار نیست هرکی دیدگاهش مخالف ما باشه بهش برچسب بیماری بزنیم.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

اینو نمیتونی تغییرش بدی الآن ادعای آقا بالاسری داره وای به حال بعداً اگه همینجوری که هستی قبولت ندار ...

تغیر ک نمیکنم ب هیچ وجه. ولی ی کم کوتاه میام ک ب ی اندازه به خط قرمزامون تجاوز شه ن ک همش اون کوتاه بیاد. 

ولی انگار کوتاه اومدنای کمم باعث شده باز ب خودش اجازه بده بیشتر دخالت کنه هر بار ب ی چیز جدید گیر میده

کاربری دست دو نفره .....

اون میخواست بهش وابسته بشی بعد بگه چیکار کن چیکار نکن اینم یه ترفند بود که تو دامش افتادی دیگه خودت باید تصمیم‌بگیری یا عوض بشی یا بذاریش کنار 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اگه دوسش داری بگو بیا خواستگاری رسمیش کنیم چشم برشون میدارماگه خیلی عکسات باز هستن به نظرم حق داره د ...

بیاد خاستگاری هم نمیخام بردارم مگع گرو کشیه اخه

کاربری دست دو نفره .....
بازززز گیر داده ن تنها به روسری بلکه به بعضی تیپام تعدادی از استوری و پستامو گیر میده میگه حذف کن ...

رد فلگای عجیب غریب مث این نشونه ی اصلا خوبی نیست.وقتی طرف تا این حد سرکوبگر و کنترل کننده هست یعنی این رابطه سم خالصه

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده

چرا اصلا وارد این رابطه ها اشتباه بدون محرمیت میشی که درگیر کلی مشکلات ها نا ارامش هات میشی! اصلا مبحث ارتباط نداره برای ماها که شریعت مون مشخص هست اینا که شما میگین به نوع شریعت ها مشخص میشه که دیدگاه مهم باشه یا نباشه واسه ماها مهم هست چرا چون واقعیت هست که میگه شریعت ماها انسان مسلمون هستیم پس نمیتونیم فقط دیدگاه انسانیت خالی داشته باشیم ماها نمیتونیم مثل اروپایی ها رفتار وفکر کنیم

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.