2777
2789
عنوان

نامزدم میگه عکس بدون روسری

1084 بازدید | 70 پست

نامزد نیس ، 

من دختر ازاد و مستقلیم تور گردشگری دارم و فعال محیط زیستم کلی تو اجتماع های مختلف میرم 

فیلم میزارم تو پیجم از خودم عکس میزارم. عکس پروفایلم بدون روسریه و ... 

ی پسره هم بود ولی اون عکاس طبیعته خودش از خودش عکس نمیزاره. 

کم کم اشنا شدیم و رفتیم تو رابطه ، خییییلی پسر خوبیه آگاهه حواسش کامللاا بهم هست کوچیک ترین بی توجهی نکیکنه بهم ی ذره ناراحت بشم هر کاری میکنه از دلم در بیاره اصلا هول و بی ادب نیست و ... 

ولی متاسفانه خیلی آدم حساسیه از همون اول گفت دوست ندارم بدون روسری عکس پروف بزاری حتی بخاطرش بحث کردیم  و نزدیک بود ب هم بخوره رابطمون ولی تهش من کوتاه نیومدم و اونم دیگه پیشو نگرفت.  

الان بعد یکی دو ماه 

کاربری دست دو نفره .....

بازززز گیر داده ن تنها به روسری بلکه به بعضی تیپام   تعدادی از استوری و  پستامو گیر میده میگه حذف کن اینجاش اینطوریه و اونا پات مشخصه و اینجا و ... 

ولی هنوز عکس پروفمو عوض نکردم. امشب گفت یا عوض کن یا رابطه ای ک ی عکس پروفایل برات مهم تر منه نمیخام.  

هر چقد میگم بحث عکس نیس بحث اینه تفکرمون فرق داره و تو نباید سعی کنی تفکر خودتو بکنی تو حلقم کوتاه نمیاد. 

میگه تو انتخابتو کردی خدافظ 😐.  

چیکار کنم 😔 نمیخام از دستش بدم خیلی دوسش دارم و دوسم داره ولی نمیخامم محدودم کنه من نمیتونم من ادم ازادی بودم همیشه 

حالا چیکار کنم.  

کاربری دست دو نفره .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بذا بره

این ادم پارانوییده

بگو غیرت داری منو بگیر

به قول اون فیلمه دوست پسر مگ غیرتی هم میشه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

از اول نزار که دخالت کنه

والا اوایل نزاشتم. جدیدا گفتم زشته اینقد کله شقی ی کم باهاش راه بیام.  

الان داره بیشتر سخت میگیره.  

میکه هرررر جا میری هر کاری میکنی قبلش بم بگو عکس و فیلمام ک اینطوری گیر میده.  نمیددونم چیکارش کنم

کاربری دست دو نفره .....