2777
2789
عنوان

خانوما از خونه تکونی تموم شدین

183 بازدید | 17 پست

من پریود بودم هم زمان ی کم کارای خونه تکونیم مونده یود که باپریودی انجام دادم از فردام خدا بخواد میخوام روزه بگیرم با زبون روزه کارمیکنین ؟آدم زیاد کسل میشه ؟من فردا اولین روزمه 

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا امروز روزه بودم و کارامو کردم امروز پری شدم فردا برم انباری رو تمیز کنم دیگه تموم

منم بازم خرده کارام مونده

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

من پارسال خودم کردم گردن درد شدید گرفتم نمیتونستم سرم رو تکون بدم امسال کمکی گرفتم واقعا گردنم حساس شده فقط کارای روتین خونه رو میکنم خونه تکونی اساسی رو کمکی میگیرم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نه فردا صبح ساعت ۸ یه نفر میاد کمکم😕هر سال خودم انجام میدادم امسال رفتم کمک مامانم نشد😃

خوبه میتونی کمکی بیاری منم اگه میتونسدم حتما میاوردم و خودمو عذاب نمیدادم

با حوصله انجام بده خسته ام نباشی عزیزم

قربونت گلم ممنون شمام خسته نباشید

اتفاقاً بیشتر به کارات میرسی .چون نمیخوای ناهار درست کنی

ی پسر ۵ساله دارم که باید واسش ناهار درست کنم

من پارسال خودم کردم گردن درد شدید گرفتم نمیتونستم سرم رو تکون بدم امسال کمکی گرفتم واقعا گردنم حساس ...

خوب میکنی،من در توانم نیست کمکی بگیرم

وای نه همش فکر میکنم خودم بهتر انجام میدم🤕حیف که امسال این طوری شد

منم مث توام ولی حساس نباش جونت و سلامتیت مهم تره گلم

خوب میکنی،من در توانم نیست کمکی بگیرم

منم برام عیدی دادن همونا رو دادم کمکی گرفتم گفتم خرید نمیکنم ولی ی کمکی میگیرم خونم رو تمیز کنه ببین منم پارسال قشنگ برنامه ریزی کردم هر روز ی جا رو تمیز کردم شما هم برنامه بزار که انشاالله زودتر تموم کنی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤