2777
2789
عنوان

ب دلم افتاد بگم

358 بازدید | 22 پست

شاید کسی نیاز داره

نذر سوره واقعه کنید برای حل مشکلتون خیلی مجربه

من بارها برام ثابت شده

ب نیت شهدای کربلا و ۱۴ معصوم یاهرچی خودتون ب دلتونه

حاجت روا باشید 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از چله زیارت عاشورا نتیجه گرفتم

درمان افسردگیه زیارت عاشورا بخونید اروم شید

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الهی حاجت روا باشی ممنون

فدات عزیزم همچنین

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

درمان افسردگیه زیارت عاشورا بخونید اروم شید

اره زیارت عاشورا هم ک جای خودشو داره مشکل گشایی هست

من اخ دوس دارم از امام رضا بگیرمحسرتش موند تو دلم🥲

خب سورا واقعه نذر امام رضا کن برای پدر و پسرش همچنین و حضرت معصومه خواهرش و مادرشون

صلاح باشه قبوله حتما

3ماهه دنبال کارم 

حس میکنم همه از من بدشون میاد هیجا قبولم نمیکنن

یجا واسه منشی سالن ارایشی رفتم گفت دیگه نیا

صحافیم رفتم قبلش پیام دادم، گفت بیا، رفتم گفت کار با سیستم بلد نیستی نیا. در صورتی که گفته بودم تو پیام بلد نیستم سیستم رو

این مشکلم حل میکنه؟؟؟ 

من رفتم پابوسش بزور ازش حاجت گرفتم ، کاش میگفتم امام رضا اگر به صلاحم هست بهم بده 💔

چرا عزیزم؟🥲

من  دو حاجت دارم برا حاجت اول استخاره کردم اگه خوب هست دعا کنم خوب امد دعا دارم میکنم

حالا نمیدونم استحاره کردن درسته یا نه ولی واقعا با عقلم نتونستم نصمیم بگیرم