lovee مدیر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9345 عنوان ب دلم افتاد بگم | مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 22 پست شاید کسی نیاز دارهنذر سوره واقعه کنید برای حل مشکلتون خیلی مجربهمن بارها برام ثابت شدهب نیت شهدای کربلا و ۱۴ معصوم یاهرچی خودتون ب دلتونهحاجت روا باشید صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی 1403/12/19 | 01:16 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9345 یعنی چله بگیریم؟ نه بگو این مشکلم حل شه سوره واقعه میخونم ب نیت مثلا شهدای کربلاو ۱۴ معصومو...همرو باهم بگو مادر اماما و..اگه قبلشم بخونی خیلی خوبه صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9345 برا هرچی؟ هر موضوعی اره صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32836 3ماهه دنبال کارم حس میکنم همه از من بدشون میاد هیجا قبولم نمیکننیجا واسه منشی سالن ارایشی رفتم گفت د ... ببین مشکل ازچیه ظاهرت چجوریه لباسی که میپوشی برخوردی که داری خیلی مهمه توبرخورد اول هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
بیلیب عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 3478 چرا عزیزم؟🥲من دو حاجت دارم برا حاجت اول استخاره کردم اگه خوب هست دعا کنم خوب امد دعا دارم میکنمحال ... همیشه بگید خدایا هر چی به صلاح هست پیش بیاد برامون طولانیه ، بخاطرش دارم عذاب میکشم
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9345 چندبار توضیح دادم عزیزممن برا هرمشکلم نذر کردم حل شده صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9345 3ماهه دنبال کارم حس میکنم همه از من بدشون میاد هیجا قبولم نمیکننیجا واسه منشی سالن ارایشی رفتم گفت د ... اره بگو ی کار خوب گیرم بیاد نذر میکنم سوره واقعه بخونم ب نیت مادر امامان و مادر حضرت ابولفضل و مادر امام زمان و حضرت معصومه همرو بگو دایره نیتت بیشتر کن عیبی نداره صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9345 ممنون گلی هر چی میخوای بهش برسی فدات عزیزم حاجتت روا صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی