پاییزان۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 401 عنوان چقدر دختر کن نق می زنه خدایا 163 بازدید | 19 پست خانوماااا کلا مدلش نق نقو و زر زرو هست هر کاری بگید کردم ولی مثلا در حالت عادی هم چیزی بخواد با زاری و نق زدن می خواد به خدا گاهی از زندگی سیر میشم چقدر دختر زر زرو 1403/12/19 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_شمالی2 عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 2536 وای مثل منه بنده خدا. دلم برای مامانم سوخت. خداروشکر اون دوران گذشت. مامانم موهاشو جلوم کند یه بار از حرص. واقعا کاش منو ببخشه چه زیبا گفت بروسلی: آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد.
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30484 نیازشو برطرف کن لابد پشت گوش میندازی مادرمهربان کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
berkehhhhhkh عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 2926 دختر داداش منم شش سالشه همش با نق حرف میزنه دختر من سه سالشه داشت الگو برداری میکرد یه مدت جوابشو ندادم گفتم تا درست حرف نزنه جواب نمیدم و. کاری نمیکنم براش... درستش شد
پاییزان۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 401 نیازشو برطرف کن لابد پشت گوش میندازی مادرمهربان کپل جان نیازش دیر بشه من و تو رو باهم لوله کرده از بس جیغ های بنفش کشیده به اونجاها نمی رسه
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 41481 وای مثل منه بنده خدا. دلم برای مامانم سوخت. خداروشکر اون دوران گذشت. مامانم موهاشو جلوم کند یه بار ا ... منم اینکارو کردم🤣🤣ی بار گریه کردم داشت کلاس میرفت.وقتی اومد گفت هیچییی نقهمیدم همش تو فکرم بودی. بعد ازون سعی کردم خودمد کنترل کنمنگران نباش الان با خنده یاد میکنه مثل من😅
پاییزان۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 401 وای مثل منه بنده خدا. دلم برای مامانم سوخت. خداروشکر اون دوران گذشت. مامانم موهاشو جلوم کند یه بار ا ... نگو خدایی