پاییزان۷۰ مدیر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 401 عنوان چقدر دختر کن نق می زنه خدایا | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 19 پست خانوماااا کلا مدلش نق نقو و زر زرو هست هر کاری بگید کردم ولی مثلا در حالت عادی هم چیزی بخواد با زاری و نق زدن می خواد به خدا گاهی از زندگی سیر میشم چقدر دختر زر زرو 1403/12/19 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30481 کپل جان نیازش دیر بشه من و تو رو باهم لوله کرده از بس جیغ های بنفش کشیده به اونجاها نمی رسه پس ممکنه چون نیازاش زود برطرف شده لجباز و تایید طلب بار اومده باسه...بنظرم اگر توانشو دارین بی اهمیت باشین به نق هاش تا ببینه فایده ای نداره کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
پاییزان۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 401 منم اینکارو کردم🤣🤣ی بار گریه کردم داشت کلاس میرفت.وقتی اومد گفت هیچییی نقهمیدم همش تو فکرم بودی. ب ... عسل جان از شما بعیده
nazbanoofateh عضویت: 1396/04/24 تعداد پست: 470 سه همین الان از شدت نق نق های پسر ۹ سالم یه عالمه جیغ کشیدم و موهای سرمو کندم 😭فردا میخوام نوبت بگیرم برای متخصص روانشناسی اطفال دخترت هنوز خیلی کوچیکه عادیه بنظرم
پاییزان۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 401 پس ممکنه چون نیازاش زود برطرف شده لجباز و تایید طلب بار اومده باسه...بنظرم اگر توانشو دارین بی اهمیت ... اره باید از امشب بی اهمیت باشم
پاییزان۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 401 همین الان از شدت نق نق های پسر ۹ سالم یه عالمه جیغ کشیدم و موهای سرمو کندم 😭فردا میخوام نوبت بگیرم ... پسر من ۷ سالشه اونم گاهی البته نق می زنه