2777
2789
عنوان

بعد قرص دهنم سر شد

119 بازدید | 16 پست

همکارم گفت میخوری؟ گفتم چیه گفت قرص ویتامین ای گفتم جویدنی یا آب میشه گفت آب میشه یکی برداشتم و وقتی شروع کرد ب آب شدم مغزم مختل شد دهنم سر، فکم قفل کرد، تندی یکم داشت خنکی بود و با طعم یریع داشت آب میشد، دستم میخواست بلرزه کنترل کردم و تو صحبت سخت بودم منم ترسیدم جلو مشتریها بیفتم سریع رفتم تو آبدارخونه بیرون اوردم و سریع آب. خوردم و وقتی برگشتم فکنم همکارم فهمید حالم اوکی نبود، پرسید چطور بود منم فقط گفتم خوشبو بود ولی بزور حالمو خوب نشون میدادم روم نشد بگم اینجوری شدم جلو مردم بعد یه ساعت رفت همکارم و وقت نشد بهش بگم اینطور شد

قرص ویتامین ای اینجوریه؟

نمیدونم تا حالا مصرف نکردم 

نکنه قرص دیگه ای بوده ؟ موادی چیزی ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قرص رو ک تو دهن نگه نمیدارن باید قدرت میدادیوگرنه اینجوری نیس قرص‌ش

گفت آب میشه و وقتی گذاشتم دهنم آب شد خود ب خود همون موقع اون علایم رو حس کردم نذاشتم کامل آب بشه پرتش کردم

من کپسولیشو خوردم.حس میکنم موادی چیزی بودهچقدر یه طرف اعتماد داری؟

دو هفتس کار می کنه تازه اومده 

چرا چطور میگی؟

علایم چیزا دیگه رو نمی دونم من

تو نت زدم ویتامین ای مث دی. شفاف بود نمب دونم چم شد اون لحظه